زحمت دادم دادا حله درست شد الان ! برا من زده 6950 ! حتی یه بار هم لیو ندادم همش نتم ریده آباندون شدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زحمت دادم دادا حله درست شد الان ! برا من زده 6950 ! حتی یه بار هم لیو ندادم همش نتم ریده آباندون شدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامت باشی خوشحال میشیم کمکی از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم leave و abandan یکی هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایشالله که نتی بهتر در اینده نچندان دور تجربه کنیم خودمم چندین ساله بخاطر نت دارم مینالم کاری از دستمون بر نمیاد مگر اینکه از ریشه درست بشه
تا میتونید اصلا اصلا لیو ندید !
من توی 2 3 هفته 100 تا کامند گرفتم اسکورم شد 8000 ...
2 شب پیش نت قطع شد آباندون شدم 2000 تا از اسکور کم شد !
من از اول نصب کردم درست شد ولی استیم 15 روز نمیزاره ترد کنم، البته فکر کنم اگه Relogin هم کنی درست بشه ولی شاید استیم برا اونم 15روز بن کنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قندشکن فکر کنم کارو رامیندازه، بعضی وقتا هم به خاطز انتن دهی ضعیفه که سرعت نت میاد پایین اونطوری میشه
من از اول زدم 15 روز بن هم شدم .. الان 15 روز گذسته اما درست نشد ... با قند شکن وقتی میرم ایتم ها رو میاره اما وقتی تیکشونو میزنم و میخوام قبول کنم باز ارور میده و نمیشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
-----------------------------------
با قند شکن پولی نمیشد با یه قند شکن رایگان درست شد
ویرایش توسط Mohammad.S : 03-26-2017 در ساعت 06:34 PM
Evil Geniuses
خوب دوستان مرض لیو نداریم که ! نتمون مرض داره . من گاهی وسط بازی چراغ 3وم مودم (چراغ اینترنت) قطع میشه و باید 100بار thrubloshet problem (راست کلیک رو آیکون شبکه) کنم و 3 بارم مودمو خاموش روشن کنم تا درست شه !
قندشکن هم ندارم ! میدونید از چیه ؟
سلام یه سوال
چند بار رفتم تو روم azarbayjan-lankaran که مال ایرانی هاس خواستم برم تو هاست ها اما همیشه کیک میکنن منو !!!
لولم 23 هست کم نیست که
ایرانی ها مرض دارن کلا یا مشکلی هست که نمیتونم با ایرانی ها بازی کنم
Meeepo (03-30-2017)
اون لابی ها که برای بازی نیستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای ابیوسه یعنی بازی خاصی فقط برای لول آپ کردن بتل پس
شمام بتل پس نداری کیک ات می کنند
ویرایش توسط MR_tired : 04-02-2017 در ساعت 04:59 PM
با عرض سلام
یه حرفه ای جواب بده
من با quick cast پلی میدم مشکلی که دارم اینه که میخوام بعضی دکمه های آیتم هام کوییک کست نداشته باشه
مثلا برا تینکر من لازم دارم که بوت تراولم بدون کوییک کست باشه اما ما بقیش داشته باشه
قبلا به طور اتفاقی یه دونه دکمه ها این طور شده بود
کسی بلده؟
برای اسپل رو نمیگما
اسپل خودش مربع کوچیک داره که داشته باشه یا نه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©