محمد جان من الان بهت میگم ببین این سایت های خرید و فروش ایتم رو حتما باهاش سرو کار داری یه عنوان مثال بهت میگم وگرنه سایت های مختلف بسیاری هست من قبلا با مدیره یکی از سایت هاش دوست بودم خیلی وقت پیش این مال سال اول دانشگاهم بود اینها ای پی اختصاصی امریکا رو میخریدن ماهیانه یعنی ای پی واقعا تغییر میکرد بهش میگن آی پی استاتیک حالا فرقش با vpn و عیره چیه vpn رو مثال میزنم البته نمیخوام توضیحش یدم کاملا چون خیلی زیاده ولی تفاوتش با آی پی استاتیک اینه که شما وقتی با vpn کانکت میشی ای پی شما تغییر میکنه ولی نکته مهم اینجاست زمان تغییر ای پی چقدره و جواب تا زمانی که با vpn کانکت هستی و زمانی که دیس کانکت شدی ای پی دوباره میشه ایران حالا آی پی استاتیک امریکا چیه البته هر کشوری رو میتونی خریداری کنی ماهیانه سالیانه متفاوته شما وقتی آی پی استاتیک خریداری میکنی چه مودم رو خاموش و روشن کنی چه برق بره بیاد یا هر اتفاق دیگه ای بیفته آی پی استاتیک شما به هیچ عنوان تغییر نمیکنه چون به طور مثال شما داری باcredit card ار وبسایت آمازون خرید میکنی اگر با وی پی ان وصل شده باشی و کالایی خریداری کنی جون وی پی ان ها در مواقعی قعطی دارن وقتی دوباره کانکت بشی برای خرید وبسایت امازون متوجه میشه از ایران هستی و credit card شما باطل میشه بلایی که سر خود من اومد ولی وقتی از آی پی استاتیک امریکا استفاده میکنی چون به طور 24 ساعت و 30 روزی که خریداری میکنی ای پی شما امریکایی هست خیلی راحت میتونی خرید کنی چون شما به عنوان یک شهروند امریکایی در سایت حضور داری و خرید رو انجام میدی انگار داری تو امریکا زندگی میکنی و اما در مورد هزینه آی پی استاتیک در یک سایت معتبر خوندم زده بود ماهیانه 15 هزار تومان فقط یک سری چیز های ریز برام هنوز نکته داره اونها رو بپرسم خرید رو انجام بدم وقتی کانکت شدم به سرورهای امریکا میام اینجا تو همین قسمت به شما ادرس سایت رو برای خرید میدم چون برام مهم نیست ضرر کنم ادم پولداری نیستم ولی بعضی چیزها برام مهمه باور کن یک بار 200 هزار تومان وی پی ان از سایتهای مختلف خریدم تا بالاخره یک وبسایت با سرورهای عالی و سرعت عالی پیدا کردم حالا به یکی بگی 200 هزار تومن وی پی ان خریدم بهت میگه کلت سالمه خخخ پس خبرت میکنم