با عرض سلام من امروز در این فروم عضو شده ام و امیدوارم که مرا بپذیرید.
من حدود 3 هفته است که با dota 2 آشنا شده ام . می خواستم بدانم آیا فیلم یا مطلبی وجود دارد که اصول و مطالب بازی و آموزش هیروی invoker و faceless void را توضیح دهد.
با تشکر
با عرض سلام من امروز در این فروم عضو شده ام و امیدوارم که مرا بپذیرید.
من حدود 3 هفته است که با dota 2 آشنا شده ام . می خواستم بدانم آیا فیلم یا مطلبی وجود دارد که اصول و مطالب بازی و آموزش هیروی invoker و faceless void را توضیح دهد.
با تشکر
خیلی به این انجمن خوش اومدینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای Void در حال حاضر خیر ولی برای اینوکر میتونین از آموزش زیر استفاده کنین.
آموزش هیروی Invoker - دوتا 2
daniy (05-18-2013)
آیا فیلم آموزشی نیز دارید ؟
آیدی من رو Add کنید به صورت چت اصول بازی رو یاد میدم
daniy (05-18-2013)
سلام بازم این مشکل پیش امد یعنی، من میزنم رو steam که run شه زیاد طول میکشه بعد که میاد بالا offline هست تا چند دقیقه بعد آن میشه حالا آن که میشه نمیتونم برم تو بازی میزنم رو بازی ((هر بازی)) یه نوشته میاد(scanning for steam games updates) تا دو سالم صبر کنی اتفاقی نمیوفته.یکی از دوستان گفتن با v-p-n آن شم اما اونم نشد.این مشکل هر موقه که steam رو off میکنم پیش میاد.
ممنون
Sharingan (05-17-2013)
عزیزم این مشکل به خاطر وضع سراسریه نت در ایران هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای همه اینطوریه و درست هم نمیشه. کاریش هم نمیشه کرد. باید صبر کنی تا اوضاع نت درست شه.
فعلا برای این ارورت استیم رو ببند دوباره باز کن.
IR.RISING (05-17-2013)
دوسته عزیز میشه منو اینوایت کنید؟
سلام.
میخواستم بدونم برای حرکت دادن صفحه فقط با چهار جهت ( بالا پایین چپ راست :d ) میشه حرکتش داد ؟ راهی نیست که با موس حرکت کنه؟
گزینه Edge Pan رو در تنظیمات فعال کنید .
Viper (05-19-2013)
خسته نباشید دوستان 2 تا سوال نوبانه داشتم :دی اولی اینکه چه جوری Pause میدن؟ :دی دومی اینکه دوستان بیشتر از لگ تو بازی حرف میزنن.. من لگ آن چنانی ندارم ولی همیشه حداقل نیم ثانیه dly دارم..اینم واسه مشکل این اواخر نت ایرانه؟ یا تنطیماتی چیزی داره که یه خورده درست تر شه بتونیم بازی بدون dly رو هم ببینیم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©