dota2mods.comThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dota2mods.comThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tbzgoodboy (07-03-2017)
اینو دارم اما برای دوتایی که آپدیت نباشه جواب نمیده !(هی میگه steamapp رو بده هرچی آدرس میدم میگه غلطه !!!!!)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون دارم آپدیت میکنمش
بعله من معذرت میخوامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قانون شماره 12) لطفا در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.
آقا یه مشکل یا مرض عجیب گرفته استیم من !
دوتا رو دارم دانلود میکنن از استیم مثلا امشب تا 4 گیگ میره (4/8.5 gig) بعد که فردا میذارم ادامه دانلود بشه میبینم مینویسه مثلا 2/8.5 gig !!!!!!!! الان یه ماهه هی دانلود میکنم تا 6 یا 5 گیگ میره بعد روز بعد میبینم شده 2 از 8.5 گیگ !!!!! جالبه که اصلا اندازه فایل استیم (c:/programx86/steam) عوض نمیشه ! یعنی انگاری یه شب 4 گیگ دانلود میشه بعد روز بعد کل اون 4 گیگ حذف میشه و از اول میره جلو
اینم بگم دانلود فایل های vpk میرن تو پوشه steamapp/downloading و پوشه steamapp/dota2beta همیشه خالیه خالیه !!!!!
الان من unistall کردم از اول دوتا 2 و استیم رو بزنم اما اگه میدونید چه مشکلی بوده راهنمایی کنید
ممنونم
دوستان اگر کسی تو تبریز هست فلش بدم بکاپ بدیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان شب که unistall کردم و دوباره از 0 شروع کردم به نصب استیم بعد دوتا 2 رو گذاشتم دانلود الان میبینم باز استیم من همون حجم 18 گیگ رو داره ! و دانلود هم باز رو 2/8.5 هست
من یه پوشه دیگه یه درایو دیگه یه کپی از دوتا 2 دارم که فقط فایل steamapp/dota هست برای وقتی که دوتا نداشتم میخواستم آفلاین بازی کنم ! فک کنم استیم من از اونجا میگیره فایلاشو اما آخه از کجا میدونه اون فایله کجاس !!!!!!!!! و اصلا چرا اینکارو میکنه! شما بگید چی کار کنم همون کارو کنم![]()
دوستان هرچی حذف و نصب میکنم باز استیم در شروع 17 گیگ میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote![]()
![]()
نمیتونم دیگه نتم تموم شد . -------------------------------------------------------->>> لطفا اگر کسی در تبریز جایی میشناسه که بکاپ دوتا 2 رو بده بگه برم بگیرم <<<------------------------------------------------------------------------
آقا من فقط دوتا 2 میخوام نتونستم دانلود کنم دارم از شما درخواست میکنم نگید اینجا جای آدرس گرفتن نیست مجبورم .
ممنون
==============================>>> یا حداقل آدرس سایتی بدید که بکاپ جدید رو بشه دانلود کرد ! چون از تو استیم نمیتونم دانلود کنم .(هم سرعتش خیییییلی کمه هم همیشه میمونه رو 17 گیگ)
ویرایش توسط tbzgoodboy : 07-07-2017 در ساعت 01:38 PM
از منوی خود استیم به داخل Seting برید و تو قسمت downloads ببینید download region تو چه سروری تنظیم شده هر چی بود اونو به united arab emirates یاjuhhasenburg تغییر بدید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این سرورا بهترین ها برای ما هستن
Viper (07-07-2017)
دوستان من سوالی کردم راجع به اپدیت های روزانه روزی 100 مگ یا 200 مگ باید دانلود کنیم درصورتی که قبلا که دوتا بازی میکردم تا این حد اپدیت نمیخواست بعد گفتین که دکمه pause رو بزنم برم تو بازی در صورتی که تا دانلود به اتمام نرسه بازی بالا نمیاد ؟؟؟نظرتون چیه راهی هست که بشه اپدیته ا رو کمترش کنیم ممنون میشم لطفا حتما راهنمایی کنید.....
یه سوال داشتم دوستان
من یه taunt از pudge خریدم جدیدا میخواستم بدونم چجوری میشه تو گیم نمایش بده ؟ چه دکمه ای رو باید بزنیم ؟
به قسمت hotkeys برید و تو همون صفحه به advanced رفته و در قسمت سمت چپ یک گزینه ای هست به اسم taunt بعد هر کلیدی که خواستید روش بزنید و تو گیم به نمایش بزاریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
a.resis (07-07-2017),Mohammad_ai69 (07-07-2017),Viper (07-07-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©