بالا میره ولی کمتر برای سریع لول اپ شدن battle pass بگیریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بالا میره ولی کمتر برای سریع لول اپ شدن battle pass بگیریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteدقيقا!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مال سيستمه تازه حالا لنسرو كياس نايت با هم تو تيم فايت ٥به٥ نديدي لپتاپ من كه تا دو ساعت هنگ بود
ولي همين امروز با pc لنسر نشستم جلوم كياس بود لگ هم نميزد
البته هر چي سيستم سبك تر باشه بهتره برنامه هاي باز رو هم كامل با تسك مسنجر ببنديد
دوستمون هم گفتن صد در صد گرافيكو كم كنيد لگ كم ميشه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
a.resis (07-12-2017)
سیستم بالاست دوست عزیز گرافیک gtx 970 هشت گیگ رم سی پی یو هم i7This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی سرعت رو 1 مگ باشه اصلا لگ ندارم ولی وقتی سرعت میره به 256 خیلی لگه
میرم سمت صبانت میگند سرعت اپلودش خیلی بالاست و پینگشم خوبه از شر لگ خلاص بشم
والا من با نت گوشي هم بازي كردم لگ نميزدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نميدونم واقعا شرمنده
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
a.resis (07-13-2017)
کلیپ های جالب دوتا 2 رو دوست دارم نگا کنم ولی فقط dota 2 wtf رو تو یوتوب کانالشو میدونم اونم هفته ای یبار میذاره !
کانال یوتوبی دیگه ای سرا دارید مثل dota 2 wtf خوب باشه ؟(با کیفیت و آهنگ ها و تصاویر جالب)
با یکی از این برنامه ها ببینید برنامه یا خود سیستم نت مصرف میکنه یا نه
a.resis (07-13-2017)
dotacinemaThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
tbzgoodboy (07-13-2017)
نه مصرف نمیکنه دیدم بیشتر فکر میکنم مشکل از پارس انلاین باشه ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما خودتون از چه isp با سرعتی استفاده میکنید که لگ ندارید ؟
سرعت ربط زیادی نداره با 65 کیلوبایت هم میشه بازی کرد win key + R بزن بعد ping 8.8.8.8 -t اینتر بزن اگه timeout زیاد میده مشکل از خط و پارس انلاینه زنگ بزن پارس انلاین بگو سرویس گیم رو برات فعال کنن اگه درست نشد بازی های دیگه هم امتحان کن اونام همین مشکلو داشته باشن پشتیبانی پارس انلاین هم درست نکردند یا شکایت کن یا برو ISP دیگه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
a.resis (07-13-2017)
اینو دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©