آقا 2 تا هیرو جدید که قراره بیاد امده یا آپدیت بعدی میاد ؟ من دوتام 3 روزه حذف شده نمیدونم اومده یا نه ...
اگر نیومده آپدیت بعدیش کی هست که بیاد ؟
https://www.youtube.com/watch?v=LV1ZV_DG3kI
آقا 2 تا هیرو جدید که قراره بیاد امده یا آپدیت بعدی میاد ؟ من دوتام 3 روزه حذف شده نمیدونم اومده یا نه ...
اگر نیومده آپدیت بعدیش کی هست که بیاد ؟
https://www.youtube.com/watch?v=LV1ZV_DG3kI
تو اپدیت بعدی هنوز که نیومده
راستی منم ادد کنید تو استیم اگه والت و اینا ندارید
ایدیتونک بگید یا پی ام بدید
راستیcsgo هم دارم میخواید بازی کنیم بگید
hoseinsanjabian3
سلام . اگر کسی لینک دانلود بکاپ (آخرین ورژن) رو داره لطف میکنه اگر در اختیار قرار بده
راستش اگر بخوام با steam دانلود کنم یه ماه طول میکشه
سرعت دانلود استیم فوقش 50 kbs هست که با idm تا 350kbs میتونم دانلود کنم ...
خودم یکی پیدا کردم اما آخرین آپدیت نیست .....
https://downloadbazi.com/dota-2/
مگه ميشه؟ سرعت دانلود استيم از دانلود منيجر بالاتره سرعت دانلود استيم من رو يه مگابيته تازه ميگن كمهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرورتونو عوض كنيد ببينيد درست ميشه؟
اگه نشد از يه نفر بكاپ بگيريد چون اگه دانلودش كرديد ممكنه استيم نتونه بخونه ديدم كه ميگم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
با سلام
من این سوال رو چند جا پرسیدم و جواب نگرفتم
من وقتی داشتم بازی میکردم سیستمم دچار مشکل شد و ریستارت شد وقتی ویندوز بالا اومد و استیم رو باز کردم هیچ بازی تو قسمت library نبود در حالی که پوشه بازی وجود داشت
باید توی بازی حداقل 6 تا buff از تیم خودتون بیاد رو هیرو ... البته نه buff هایی مثل lvl 2 lichThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیزایی مثل lvl 3 crystal که داِئم میمونه ....
برای رد کردن بهترش صبر کن اول یارات پیک کنن تا ببینی اصلا همچین اسکیل هایی دارن
یا مثلا هیرویی مثل lycan که میدونی vladmir میاره ...
باید مطمئن شی با اسکیل خودت و یارات و آیتم های احتمالی که میارید تعداد buff هایی که میاد رو هیروت زیاد میشه
ویرایش توسط R-R : 08-15-2017 در ساعت 11:55 AM
erebor (08-15-2017),samdeloges (08-15-2017)
با تشكر رد شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
سلام خسته نباشید ب بچه ها:من ی بازی مجبور ب لفت شدم بعدشم خب بن شدم:دی///////اما الان ن با مود ar میره تو گیم ن با مود sd////کلان هر مودی رو انتخاب میکنم match matcking میاد////اگ راهی بلدید بگید مردیم از نسخی ممنووووون
رنگ find هم سبزه
فک کنم تایم زده کی میتونی بازی کنی . دقیقشو دوستان میگن اما اگه زیادی لفت بدی به SD هم رات نمیدن یه مدتی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
---------------------------------------
من یه سوال دارم . آیتم echo همون که دابل اتک میزنه روی 6 tuskar هم جواب میده ؟ یعنی 2 تا 6 tuskar بزنه ؟
و اینکه میشه دوربین رو یذره دور تر آورد ؟
نمدونم من تازه از دوتا نقل مکان کردم ب دوتا 2//////مال من هیچی نزده هرچی میزنم این ارور رو میده
valve anti-cheat(vac)d
unable to join matchmaking because an issue with your computer is blocking the VAC system.please ensure that you are not using any programs that may interfere with VAC and confim thatseam is correctly installed
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©