تصحیح میکنم : دوباره امتحان کنید الان 99 % نت فیکس شد دوبارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تصحیح میکنم : دوباره امتحان کنید الان 99 % نت فیکس شد دوبارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 05-21-2013 در ساعت 10:18 AM
جمع کنید بریم دیگه حالم از این کشو....بهم میخوره
hud annoucer جدید اومده اینا key می خوان یا drop میشن؟
برا بعضی ها هنوز درست فیکس نشده اما بعضی ها بازی میکنن راحت ، 30 نفر از ادد لیستام سراسر کشور خودمونن ، 10 تاش دارن بازی میکنن ، 5 -6 نفر نمیتونن ، چون دوتاشون اپدیت نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل از نت ایران نیست از خود Steam هست از چند تا خارجی هم پرسیدم اونا هم همین مشکلو دارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیز من ، مشکل از استیم کجاست ! تمام خلق دنیا دارن بازی میکنن چرا به خودمون دروغ بگیم . شما فقط دوست خارجی ندارین ، تا دلت بخواد ادد لیستم پره از کشور های دیگه ، همه و همه دارن بازی میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان یه نیم 45 دقیقه ای هست درست شده پوریا هم در جریانه بازم میگم مشکل از خود استیمه
مشکل از استیم نیست جک گفتی برادر : دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من فیکس نیستم و فول لگه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©