حل شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حل شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
خواهشا ملتمسا تمنا دارم یکی یه راهی بگه اکانتم رو کللللللا حذف کنم ...... یعنی دیگه تو استیم اکانتم نباشه کلاااااااااااا
اگر راهی هست که من گشتم نبود بگید اون کارو کنم
اگر نه یوزر پس اکانتم رو میگم برید رمز و شماره تلفن و ایمیلش رو عوض کنید مال خودتون فقط من دیگه نتونم برم توش
خواهشم میکنم...........
زياد به خودت سخت نگير فقط خود استيمو از روي دستگاهات ديليتش كني كافيه بالاخره بعضي وقتا نيازه بازي من خودم سال كنكور بازي ميكردم ولي كم و با برنامه و ٨٠٠ شدم از نظر خودم كه خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
روانشاس عزیز من 25 سالمه لیسانسو و خدمتم رو هم تموم کردم یعنی الان دارم میرم سر خونه زندگی یعنی تو خونه زندگی خودت بازی کردن هیچوقت نیاز نیست خوبم نیست ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس نیاز نمیشه !
لطف کنید راهی بگید حذفش کنم نبود یوزر پس میدم
خب دارم ميگم كه استيمو پاك كنيد بعدشم از كسي نگيريدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدشم من روانشناس نيستم درسشم نخوندم دوست عزيز اگه كسي راهي بلد بود بگه من زيرش تشكر ميزنم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
tbzgoodboy (12-10-2017)
داداش انقدر سخت نگیر چه اشکالی داره ادم بازی کنه ؟ ادم 50 ساله هم به سرگرمی نیاز داره همین دوستمون حرف خوبی میزنه وقتی که میتونیم با کنترل کردنش سود برد دیگه نیازی به این همه سختی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tbzgoodboy (12-10-2017)
همش زیر سر این جهاده اکبره لامصب خیلی اکبره باوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به قوله یه استادی میگفت خواستی گیمی یا چیزی که میخوای ولی نمتونی حذفش کنی رو حذف کنی ، بذار تو گوشیت (کمپیوترت) باشه نگاش کنی بخوایش ولی بازش نکنی اینطوری نفست اروم میگیره
فعلا همین فرمون میرم ببینم چپ میکنم یا نه
..
Fery (12-10-2017)
شما که نمیتونی نری تو استیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به زور هم ازت اکانتتو بگیرن فردا یکی دیگه میسازی بازی میکنی
سلام خدمت دوستان
من گیمنت دارم و یه مشکلی جدیدا بر خوردم
اینترنتم مشکلی نداره ولی بعضی از مشتری ها دارن بازی میکنن تا فاین مچ میکنن هنو وارد بازی نشدن میفتن بیرون و بن میشن
سیستمشونو عوض میکنن درست میشه
به نظرتون مشکل از استیمه یا اینترنت؟
چون یکی داره بازی میکنه یکی میشه جاش بازی کنه اون مشکل براش پیش میاد
اگر فاید میشه و بعدش از بازی میاد بیرون و دیگه تو بازی نمیره اینترنت ضعیفهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (12-11-2017),Viper (12-11-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©