درودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خط کشیدن : ctrl + اون قسمتی از مپ که میخوای خط بکشی
علامت دادن هم مثل بالاییه فقط بجای ctrl از ALT استفاده میکنی
درودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خط کشیدن : ctrl + اون قسمتی از مپ که میخوای خط بکشی
علامت دادن هم مثل بالاییه فقط بجای ctrl از ALT استفاده میکنی
یکشوال مهم راجبه روبیک بازا.چرا روبیک دوتا جای اسپل داره ولی فقط یکی میدزده و دومی جایگزینه اولی میشه و همیه دو خالیه؟
بعضی اسپلا دو تا خونه نیاز دارن. مثلا 6 امبر اسپریت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
erebor (01-20-2018),FCB (01-20-2018),god of shadow (01-20-2018),Viper (01-20-2018)
سلام دوستان من گزینه play رو میزنم وacc میکنم conect نمیشه اروره establishing conect میده مشکل چیه
بنده ادمین گیم نت هستم
مشکل من را حل کنید
ویرایش توسط ali1375 : 01-21-2018 در ساعت 01:56 PM دلیل: اینترنت
یک سوال سایت شرط بندی است که مثلا ایتم میزاری سر بازی 1v1 برنده مشخص شه نه شیر خط
سلام خدمت عزیزان
دوستان مدتی هست که یه مشکلی هنگام بازی کردن دارم.اینکه وقتی داخل بازی هستم صفحه برای دو یا سه ثانیه فریز میشه بعد دسکتاپ رو میبینم این در حالیه که هوزم تو بازی هستم،صدای بازی میاد حتی وقتی کلیک میکنم هیرو حرکت میکنه.درواقع هنوزم تو بازی هستم ولی تصویر دسکتاب رو میبینم.مجبور میشم از بازی خارج بشم و دوباره وصل بشم.
ممنون میشم اگه ممکن باشه راهنمایی کنید.
سلام دوستان من میخام ریپلای تماشا کنم منتها ریپلای رو دانلود میکنم و در فایل reply قرار میدم بعد وارد بازی میشم در قسمت watch .. download روی دیتیل کلیک میکنم منتها ارور request dismiss میده انگار اینترنت وصل نباشه ولی هم steam بازه هم ارور اینترنت میگین مشکل کجاس
سلام دوستان من میخام ریپلای تماشا کنم منتها ریپلای رو دانلود میکنم و در فایل reply قرار میدم بعد وارد بازی میشم در قسمت watch .. download روی دیتیل کلیک میکنم منتها ارور time out request dismiss میده انگار اینترنت وصل نباشه ولی هم steam بازه هم ارور اینترنت میگین مشکل کجاس
نسخع افلاین هست دوتای من
از قسمت watch تورنومنت هم نمیتونم ریپلای ببینم
یه مشکل دیگه هم نمیتونم لابی بسازم که بتونم کد تقلب بزنم این مشکلات به خاطر نسخه افلاین دانلود کردم هست یا من اشتباه انجام میدم
ویرایش توسط am0020 : 01-23-2018 در ساعت 09:41 PM
سلام هیچکس تو این انجم ننیست جواب مارو بده
سلام من تازه دوتا شروع کردم نمیدونم کدوم هیرو بهتره البته بعضی های گفتن فرقی نداره مال بازیته میخوام بدونم شما
چه هیروهایی استفاده میکنین؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©