نوموخام خودم پیدام کردم
نوموخام خودم پیدام کردم
سلام محمد جان اکانت میخواستم لجند باشه پلی بیهویرشم بالا باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داری داداش؟
اگه داری چند میدی؟
حتما و حتما استیم والت هم داشته باشه میخوام دوتا پلاس بگیرم
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.خ شد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
EMKILL (03-24-2018)
سلام
اقا ما دیشب پریشب بود ویندوز گذاشتیم اپیدیت شد الان این مشکل پیش اومده که وفتی دوتا 2 رو باز میکمی صفحه کوچیک شده موس حرکت نمیکنه و نمیشه تو قسمت ستینگ رفت و تنضیمات video رو درست کرد چون موس رو یه گزینه که میزنی خیلی دیر جواب میده بعد روی گزینه بعدی که میزنی بر میگرده صفخه اصلی چه کار باید کرد؟
چطور میشه فهمید بیشترین کاربران استیم در کدوم کشور ها هستند؟اماری تو این زمینه وجود داره؟
Summary - Country Stats - SteamSpy - All the data and stats about Steam gamesThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
امیدوار بودم ایران جزو بیشترین کاربرا باشه که شاید در اینده نزدیک یک سرور دوتا هم تو ایران زدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
که امیدم نا امید شد
اخه یکی نیست به ولوو بگه تو سرور دبی اصلا کسی پلی نمیده همونو بردارن یه سرور تو ایران بزنن کم ایرانی نداریم تو دوتا
erebor (03-31-2018)
چون اونا واسه غرب میلیارد دلار میلیارد دلار خرج می کنن و ما از این طرف مخالف سیاست های مداخله جویانه غربیها هستیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو همه جای این دنیا همیشه حق با باج بده و باج گیر بوده و هست ولی شما نگران نباش ایرانیها خودشون رو مثل kuroky نشون میدن و صدها مثال دیگه...
- جبران خلیل جبران
سلام
گاد لایک استیکر در دوتا 2 مشه کسی توضیحح بده
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Number of kills in a short time span - multi-kills:
- Double kill - 2 kills
- Triple kill - 3 kills
- Ultra kill - 4 kills
- Rampage - 5 kills and above
Number of kills without dying - streaks:
- Killing Spree - 3 kills
- Dominating - 4 kills
- Mega Kill - 5 kills
- Unstoppable - 6 kills
- Wicked Sick - 7 kills
- Monster kill - 8 kills
- Godlike - 9 kills
- Beyond Godlike - 10 kills and above
- For all the streaks, the announcer says what the banner reads. But for Beyond Godlike, the announcer says, "Holy Shit!", but the banner reads 'Beyond Godlike'.
- For Monster Kill, the announcer actually says 'Ma-Ma-Ma-Monster Kill'.
Other:
- Ownage - 5 or more kills in a row by one team without them losing any heroes.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©