عزیزم اگه دقت کنی من به وارد نشدن بازی در اون ساعت اشاره کردم که نزدیک 2 ساعت بعدش درست شد من حرفی از لگ داشتن نزدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیزم اگه دقت کنی من به وارد نشدن بازی در اون ساعت اشاره کردم که نزدیک 2 ساعت بعدش درست شد من حرفی از لگ داشتن نزدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر همچنین امکانی وجود نداره ، راهی بگین که بهترین هاست ها رو پیدا کنم خوبه ، اخه پینگ 4.2.2.4 من روی 200 هستش اما توی بازی 400 میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چطور میشه رنک خودتو تو دوتا ذاف دید؟
ویرایش توسط ssn : 05-25-2013 در ساعت 12:11 AM
اسم خودتون تو استیم رو تویه سایته دوتاباف سرچ کنین
دوستان q ها کلا ۱ دونه بیشتر نیستن ؟ من فقط مال دراگون و انجام دادم چطور برم مرحله ی بعدش ؟
کدوم قسمت با بآت ها میشه لول داد و گلد واسه تست هیرو ؟ من کدها رو دارم اما تو تست هیرو که میرم تو گیم عمل نمیکنن
شما گفتی مشکل از ایران نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از استیمه
بنده گفتم خیر
استیم مشکلی نداره
از اینترنت مسخره و محدود شده ی ایرانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بدلیل تبلیغات ، امضا حذف شد.
دوستان میخواستم ببینم مشکل از کجاست که بازیم اینطوری شده ؟
بعده اخرین اپدیت زیاد دوتا دو اینطوری شده !
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
برا منم همینجوری شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ZedBaZi 4 eVeR
داشتم cm بازی میکردم اول بازی FPS رو 50 تا 60 بود ولی بازی 70 min شد آخره بازی FPS رفت روی 10 !!!!!! کسی میدونه چطور فیکسش کنم؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©