سلام من یه مدت بود دوتا بازی میکردم ولی بعد یه مدت وقتی میزنم داخل بازی هیچی وا نمیشه اما صدای بازی میاد وقتی با موس کلیک میکنم صدای وا شدن ایتم میاد موس شبیه مال بازی میشه
سلام من یه مدت بود دوتا بازی میکردم ولی بعد یه مدت وقتی میزنم داخل بازی هیچی وا نمیشه اما صدای بازی میاد وقتی با موس کلیک میکنم صدای وا شدن ایتم میاد موس شبیه مال بازی میشه
با سلام و خسته نباشید
یکی از مراحل دوتا2پلاس اینه use the chat wheel
نمیدونم چیه و چطوریه لطفا راهنمایی کنید
با یک هیرو بازی کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی بعدی یعنی دوم با همون هیرو کلید K در کیبورد رو بزنید. یک chat wheel میاد اونجا یکی رو استفاده کنید. بعدش می تونید از صفحه اصلی shard بگیرید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
لوکیشین دقیق این سرور ها رو کسی میدونه بگه؟
1-eu East
2-eu West
3-Russia
4-us East
5-us West
سپاس خیلی زیاد
حل شد دوستان این نرم افزار رو حتما داشته باشید هم مکان سرور ها رو زده هم پینگ میکنه تمام سرورهارو/ پینگی که میده هم درستهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
https://sourceforge.net/projects/dota2pingchecker/
سلام
دوستان میخواستم بدونم وقتی یه هیرو سایلنس میشه ابیلیتی های پسیو اون هم غیر فعال میشن؟ مثلا اگه انتی میج سایلنس بشه اسکیل یکشم از کار میفته؟
نه ربطی نداره چه با اسپل چه با ایتم شما سایلنس کنی فقط نمیتونه از لول هاش استفاده کنه البته لول هایی که پسیو هست کلا فعاله و با سایلنس غیر فعال نمیشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی با داشتن ایتم silver edge میشه لول هایی که پسیو هستن رو تا چند ثانیه غیر فعال کرد
سلام اقا از دوسه ماه پیش وقتی میرم گیم اگه جلوم فانتوم لنسر بیوفته یا مانکی وقتی که از التمیتش استفاده میکنا من لگ میشم بعد دوباره عادی میشه مشکل از اینترنتم نیست و کامپیوتر خوبی هم دارم لطفا یکی بدادم بریه
وقت همگی بخیر ،
سوالی داشتم راجه به خریدن set هیرو tinker
این هیرو یه set international داره که احتمالا دیدید ، وقتی موس رو میبرم رو عکس set میزنه تو مارکت وجود نداره ، این از کجا گیر میاد ؟؟؟
اگر کسی جواب میده منم بعد این آپدیت جدیده وسط بازی یهو از انگار نتم قطع شده (در صورتی که نشده) از بازی میاد بیرون بعد دوباره میرم تو
چرا
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©