سلام
من داشتم در unranked آنلاین بازی میکردم که از وسط بازی اومدم بیرون الان دیگه نمیتونم بازی بکنم قرمز انگلیسی مینویسه که آخرش نوشته victories remaining :1
من باید چکار کنم تا دوباره بتونم بازی کنم اینو
سلام
من داشتم در unranked آنلاین بازی میکردم که از وسط بازی اومدم بیرون الان دیگه نمیتونم بازی بکنم قرمز انگلیسی مینویسه که آخرش نوشته victories remaining :1
من باید چکار کنم تا دوباره بتونم بازی کنم اینو
شما باید یه دست سینگل درفت بازی کنید و ببرید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.What is forb? It is a plant that we don't know its profits yet
FCB (07-27-2018)
سلام داداش منم همین مشکلو دارم راهی واسش پیدا کردی؟کمک کنید لطفاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما بازی رو از این آدرس باز کن و نتیجه رو اعلام کن حتما...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
steamapps\common\dota 2 beta\bin\win32
توی فولدر win 32 یه فایل exe به اسم dota2 هست؛از اون بازیو شروع کن...
.What is forb? It is a plant that we don't know its profits yet
سلام میخواستم بدونم این سایت قابل اعتماده یا نه چون این شخصی که یکی از بوسترهای این سایت هست تا 8k بوست میکنه
@davoodmld20
قابل اعتماده ولی این دیگه چه وضعه پست گذاشتنه؟
لینک حذف شد. تصویر هم حذف شد.
reputation افراد داخل سایتی که نام بردید هست. با کسانی معامله کنید که rep بالایی دارند.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mahdi-Void (08-08-2018)
سلام من بکاپ بازی رو دارم نصبش میکنم ولی 3.5 گیگش نصب میشه و بعد استیم بقیشو دانلود میکنه بکاپ بازی کامل کامله
مطمعنی بک اپ بروزه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گاهی اوقات که ریستور میکنی زده دانلودینگ ولی در اصل دانلود نمیکنه داره نصب میکنه
اگر هم داره واقعا دان میکنه لابد جوری هست که باید دان بشه چون دوتا دو و بازی های والو هیچ وقت مشکلی نداشتن و دان الکی نداره
سلام میخواستم بدونم تو سیستم رنک جدید چی برای استیم مهمه یه جا حوندم دیگه جدیدا فقط برد و باخت رو حساب میکنه با تشکر.
ببین سیستم رنک خیلی پیچیده تر از این حرف هاستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان فقط برد و باخت رو در نظر نمیگیره بلکه تاثیر برد و باخت بسیار بیشتر شده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©