سلام من دوتا2 رو تازه نصب کردم میخواستم ببینم کی میتونم رنک بازی کنم . یه مشکل دیگ دارم وقتی توذپابلیک چت پیام میدم میگه شمارتو ریجستری کن در حالی که من اینکارو قبلا کردم.. واسه اد مردن فرند حتماذباید اکانت ویژه داشته باشیم؟
سلام من دوتا2 رو تازه نصب کردم میخواستم ببینم کی میتونم رنک بازی کنم . یه مشکل دیگ دارم وقتی توذپابلیک چت پیام میدم میگه شمارتو ریجستری کن در حالی که من اینکارو قبلا کردم.. واسه اد مردن فرند حتماذباید اکانت ویژه داشته باشیم؟
داداش املا چند میشدی معمولا ؟
برای اینکه رنک بازی کنی باید حداقل 100 بازی کرده باشی ...(البته بن و.. هم نباشی)
دوستان ی سوال ک از کجا میتونم ایتم (یا ست) هیرو ها رو بگیرم، هرچی ارزونتر و مطمعن تر بهتر .بازارچه سر زدم نبود
آقایون اد کردن فرند اکانت ویژه میخواد؟
اضافه کردن friend به لیست دوستان بله. حساب نامحدود میخواد. به این معنی که باید از استیم خرید انجام داده باشید. مقدارش هم مهم نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جواب نداره؟ ی سایت ک ایتم ارزون بفروشه
سایت ایتم ارزون نمیفروشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه ایتم هایی که میخای بخری بالای دو دلار هستن صبر کن مسابقات خوب مثل همین میجر شروع شه ایتم های بت هم زیاد میشه برای فروش که معمولا دلاری 8هزار تومن فروخته میشه اون موقع میتونی ارزون بخری
بگرد تو گوگل پیدا میکنی/تو تلگرامم زیاد هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجا تبلیغ کردن ممنوعه
نه باو. یه سایت هست ***** ایرانیه الان یه وارد خریدم 500تومن! همین سایت خوبه.
من چندتا ایتم خریدم رفتم که ترید رو استفاده کنم نوشته شما چون با وسیله دیگه ای خرید کردی باید 7 روز صبر کنی تا بتونی ایتم رو استفاده کنی !
راهی نیست زودتر بگیرم ؟؟؟؟؟؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©