مشکل از استیم نیست ، این ارور مربوط به برنامه پ.ر.و.ک.س.ی شماستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا روی ویندوز نمیخوره ، دقت کن که 32 bit روی ویندوز 32 و 64 هم روی 64 میخوره
مشکل از استیم نیست ، این ارور مربوط به برنامه پ.ر.و.ک.س.ی شماستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا روی ویندوز نمیخوره ، دقت کن که 32 bit روی ویندوز 32 و 64 هم روی 64 میخوره
ssn (05-26-2013)
ببخشید دوباره پست میدم کسی نتونست مشکلی که توی پست 477 زده بودمو بگه چه جوری برطرف کنم ؟!!!
خیلی ناجوره اونطوری !
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
دوستان نمی دونم چرا امروز برای من 2تا آپدیت 209 و 220mb پشته سره هم اومد حالا جالب اینجاس که با اینکه آپدیت کردم وقتی بازی رو اجرا میکنم بازم میگه بازی آپدیت نیست!!!!!!
برای بقیه دوستان هم این آپدیت ها اومده؟!
با پ-رو-ک-س-ی برو همه مشکلات حله
dota2 من هر 5 دقیقه error میده بازی بسته میشه cutllinkedlist overflow! (exhusted index range)
اینو مینویسه
یه نگاهی به این بندازThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Steam Users' Forums - View Single Post - error : CUtlLinkedList Overflow !
tuj (05-28-2013)
سلام می خواستم بدانم که چه هیرو های دوست و دشمن bane هستند ؟
با تشکر
یعنی این که دوتا 2 شما نیاز به آپدیت داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
IR.RISING (06-01-2013)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما آپدیت نمیشه چند ساعتی هست گذاشتم!همش همونو نوشته چی کارش کنم؟رفتم اینجا download steam backup دارم برا 10 خردادو دانلود میکنم اینجوری درست میشه؟
ویرایش توسط IR.RISING : 06-01-2013 در ساعت 03:12 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©