سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متوجه منطورتون نشدم. یعنی شما اول play رو از استیم میزنید و بعد find match در دوتا ۲ و بعد playـه کجا خاموش میشه؟
متوجه منطورتون نشدم. یعنی شما اول play رو از استیم میزنید و بعد find match در دوتا ۲ و بعد playـه کجا خاموش میشه؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
با سلام و خسته نباشید. آقا من یه هفتس هر روز فقط یه بازی میتونم بکنم(sd) هرچی هم میبرم از سینگل درفت هام کم نمیشه چیکار باید بکنم البته اینم بگم که من به خاطر سیستم ضعیفم وقتی میام تو بازی که باقی پلیرا لول ۶ یا ۷ هستن ولی بازم خوب بازی میکنم
ویرایش توسط Emad.hm : 06-25-2019 در ساعت 04:06 PM دلیل: کم گفتم
خب بخاطر این هست که دیگران شما ریپورت میکنند دوست عزیز
سیستم شما همونطور که میگید ضعیف هست و این باعث میشه در ابتدا بازی تیم شما 4v5 بازی کنه و این قابل قبول نیست براشون و برای همین هم همیشه ریپورتتون میکنند.
بعد اینکه ریپورت میشید هم فقط میتونید sd بازی کنید و اگر تعداد ریپورتهایی که میشید زیاد باشه و ادامه داشته باشه تعداد بازیهایی که در sd باید ببرید بیشتر میشه...
پیشنهاد میکنم بیش از این با این سیستم بازی نکنید چون اگر تعداد ریپورت های شما همینطوری ادامه داشته باشه حسابتون برای ۶ ماه توقیف میشه و دیگه نمیتونید بازی کنید.
Milad._.R (06-25-2019)
سلام منظور من موقعی است که میخام فاین مچ کنم فاین که میدم به جایی اینکه دنبال 10 نفر بگردد خاموش میشه احتمال هست به خاطر این باشه که تازه ویندوز عوض کردم چون قیل اینکه ویندوز عوض کنم درست بود
صفحه قبل همین تاپیک مورد مشابه شما بود. من یکسری راه حل هایی رو ذکر کردم. چک کنید ببینید برای شما هم کارساز هست یا خیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با سلام من در مورد مشکل play dota اون کاری که گفتید انجام دادم ولی مشکلم متاسفانه هنوز رفع نشده اگه راه حل دیگه سراغ دارید بهم بگید
ویرایش توسط mahdi1234 : 06-28-2019 در ساعت 10:05 PM
خیلی ممنون
سلام کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟این مشکل خیلی کلافم کرده جدیدا یه مشکل دیگه پیدا کردم هر کاری میکنم انلاین نمیشم نت من وصل همه جا هم جواب میده فقط تو بازی افلاین نشون میده
ویرایش توسط mahdi1234 : 07-11-2019 در ساعت 03:42 PM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام ممون از راهنمایتون ولی من وقتی گزینه friends&chatروکه میزنم اینو میگه friends netwok unreachableبعد زیرش نوشته this faiure may indicate that your local network is offlin or that the steam friends servers بعد اون کاری رو که شما گفتید نمیشه انجام دادare currentiy offline
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©