حدود 40یا50 مچ پلی بدید باز میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حدود 40یا50 مچ پلی بدید باز میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (09-05-2019)
سلام خسته نباشید دوستان گرامی
کسی درباره این پیغام میدونه چگونه درست میشه
connot queue for matchmaking at this time
دارم دیوانه میشم خاهش می کنم ممنون
نیاز به تاپیک جدا نبود تو تاپیک مشکلات استیم و یا مشکلات دوتا 2 میگفتی کافی بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول ببینید مشکل شماره تلفن نداری
دوم اون بالای دوتا دو نوشته آبی رنگی نمیاد ؟
سوم احتمالا مشکل ساعتی بوده درست میشه
FCB (09-22-2019),grand magus (09-22-2019),Milad._.R (09-22-2019),reza (11-07-2020),Sharingan (09-24-2019)
سلام
من خواستم با دوستم که جای دگه هست 1ب1 بزنم انلاین. رفتم lobby ساختم تو هند یبارم تو سرور دوبی، اون منو پیدا کرد اومد تو ولی وقتی start match رو زدن connecting نوشت بعدش یجورایی پرید بیرون و نرفت تو بازی..
چطور میتونم با دوستم 1ب1 انلاین بزنم؟
راستی نمتونم اونو اد فرند کنم چون موبایل استیمشو فعال نکرده.
ممنونم
میشه به این جواب بدید ؟
ویرایش توسط tbzgoodboy : 10-29-2019 در ساعت 08:55 PM
سرور رو بزار لوگزامبورگThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مود رو میتونی بزاری سولو مید یا only mid
بعد برو از طریق فرند ایدی اد اش کن تو پارتی بعد لابی رو بساز خودش خودکار میره تو لابی
tbzgoodboy (11-02-2019)
همه اینارو انجام دادم . بجز لوگزامبورگ !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یبار زدم سرور دوبی یبارم us east هر با میاد تو یارم ولی وقتی start میزنم مینویسه connecting... بعد میپره بیرون
لوگزانبورگ تست میکنم خبر میدم .ممنون
سلام . دوستان من یه اکانت جدید ساختم اما نمیدونم چرا هیچکدوم از ایتم ها رو وقتی روی هیرو ها کلیک میکنم در اکانت جدید نمایش نمیده . در حالیکه تو اکانت اولم نشون میده . مشکل چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.من وقتی find matchمیزنم صفحه مود های بازی بسته میشه بعدش play dota کمرنگ میشه و زیر سرور هاهم نوشته calculating... چیکارکنم؟
سلام
عزیز دل از یک v.p.n استفاده کن
اینطوری که ...
v.p.n رو روشن کن و برو تو بازی ببین پینگ بهت میده یا نه (توی سرور ها)
پینگ داد یه بار fing mach بزن ببین کار میکنه یا نه
اگه کار کرد که باید بکنه , find mach رو متوقف کن بعدش برو v.p.n رو خاموش کن
یکم صبر کن باز پینگ بگیر ... اگه پینگ داد احتمالا دیگه مشکل درست شده
از اونجایی که فهمیدم این مشکل مربوط به اینترنته .
شرمنده من بیشتر از این نمیتونم کمک کنم چون چند ماهی هست بازی رو ندارم رو سیستم .
Evil Geniuses
سلام دوستان وقتتون بخیر
من دیشب بعد از این که دوتا رو آپدیت کردم این مشکل برام بوجود اومده که درواقع تا الان این شکلی نشده بود.شاید شما بتونید راهنمایی کنید من که هرکار کردم اوکی نشد. ممنئhttp://uupload.ir/files/57b_20200304_144835.jpg
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©