اروپا تنها خوبی که سرورش داره اینه که پینگش پاییه، اما توش پر روسه که نیاز به تعریف هم ندارن، کارشون تو بازی گفتن این حرف هاست: suka vokta axaxaxaxa
سرورهای آمریکا واقعا از نظر پلیر بسیار بهتر ار اروپا هستن
اروپا تنها خوبی که سرورش داره اینه که پینگش پاییه، اما توش پر روسه که نیاز به تعریف هم ندارن، کارشون تو بازی گفتن این حرف هاست: suka vokta axaxaxaxa
سرورهای آمریکا واقعا از نظر پلیر بسیار بهتر ار اروپا هستن
ویرایش توسط Arash : 10-28-2012 در ساعت 12:35 PM
ترتیب چیدمان پلیر ها از خوب به بد اینطوریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SEA - Chine - Europ - Russian - US از سمت چب به بعد
حالا شاید US ها از Russ ها بهتر باشن ولی قعلا که اینطوریه
اره از همه بهتر sea هست بعد چین خوبه بعد امریکا بعد اروپ یه سری گاو عموما ولی پلیر خوبش خوبه یار نشده تو اروپ انگیلیسی صحبت کنن! دیگه راشن هم که معلومه دیگه شدیدا در تلاشند وازه نوب رو حذف و به جاش راشن رو رسمی کنن! پینگ مشکل ندارین همون sea فقط
ويديو كليپهاي top 10 dota cinema از رو پليرهاي آمريكايي برداشته شده فكر ميكنم
من خودم تا حالا يه بازي درست و حسابي تو سرور اروپا نداشتم
سلام دوستان چه جوری می شه جون کریپ هارو نشون بده ؟
در حالت عادی که جون همه رو نشون میده یا اینکه از setting خودت تغییر داده باشی
یه سوال امروز استیم بهم cs.go داد میگه ۲ روز بیشتر باقی نمونده یعنی چی اگه .دل کنم مال خودمه یا باز از بین میره بعد beta key هم بهم نداده?
دوست عزیز فکر کنم شما باید اول نسخه قبلیو نصب کنی !
ویرایش توسط rinnegan1 : 11-02-2012 در ساعت 09:12 AM
تا دو روز بیشتر نمیتونی استفاده کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Setting->Gameplay->Show hleath
تیکش رو بزن
ویدیو ها از سرورEurop و SEA برداشته شده .و بعضا هم Russ خودم بعضی از اینا رو میشناسم 50% روس بودنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا میگم سرور امریکا نسبت به بقیه سرور ها سطح پایین تری داره
Amin-Wanted (11-02-2012)
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©