متاسفانه -autoconfig هم مشکل روحل نکرد
متاسفانه -autoconfig هم مشکل روحل نکرد
ویرایش توسط omega : 05-29-2020 در ساعت 10:20 AM
پس یکبار verify integrity بزنید شاید تونست فایلهای بازی رو به حالت پیشفرض برگردونه...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خلاصه بدنبال راهی باشید که بازی رو به حالت پیش فرض برگردونید. این برنامه رو هم تا خودشون اول آپدیت نشدند سعی کنید بعد از آپدیتهای حجیم مثل آپدیت اخیر استفاده نکنید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اگه ترین رو میخوای تغییر بدی برنامه Dota2mods رو دانلود کن برنامش کامله و از ایتمو هیرو بگیر تا افکتو تغییر موزیک و ست هیروها و همین ترین ها/خودم ۱ سالی میشه استفاده میکنم باگ اصلا نداره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی میدونه چرا واسه هیروی Spectre اکثر پلیرای دیواین Soul ring میگیرن اول گیم؟؟ با توجه به اینکه خیلی ایتم های دیگ نیاز داره اواسط بازی مثل Radiance
سول رینگ شرایطیه/مثلا شما اگه تو لاین زیاد هرس میشی سول رینگ سفتت میکنه و hp ریجن میده از اونورم چون تو لاین اذیت میشی راحت میتونید برید جانگل و فلش فارم خوبی داشته باشی/اگه سول رینگو درست استفاده کنی میتونی از لای درختا و های گراند بری سمت یه کمپ دیگه که تو زمان صرفه جویی میشه دیگه لازم نیست تمام مسیر رو مثل هیرو های دیگه راه بری/ولی مثلا وقتی تو تیمتون هیروی cm هست دیگه سول رینگ رفتن سوخته و بدرد نمیخوره..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم بهت بگم اینطوری نباید فک کنی که مثلا من هیروم اسپکتره و سریع باید رادیانس برم پس تو این مدت هیچ ایتم دیگه نمیرم که سریع تر به رادیانس برسم در صورتی که وقتی شما ایتم هایی فلش فارم بیاری مثل power treads wraith band و soul ring اتفاقا سریع تر به ایتم رادیانست میرسی به علاوه اینکه این ایتم ها تو laning phase به کارت میاد.
من اینطوری ایتم میزنم 2x band/soul ring/gloves of haste/yasha/power treads/radiance و..
ایتم رادیانس رو تحت هیچ شرایطی از این هیرو حذف نکن که سوخته
reza (05-30-2020)
بخاطر اینکه spectre خیلی از اسکیل اولش (چه برای فارم، اذبت کردن، تعقیب و گریز و...) استفاده میکنه و mana pool و mana regen خوبی هم نداره. در عوض base hp regen خوبی داره یکخورده هم از soul ring میگیره وThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این باعث میشه در صورت استفاده از soul ring اون hpای که از دست میده زود جبران بشه و یک آیتم efficiency برای این هیرو محسوب میشه. مخصوصا بعد از تلنت ۱۵
البته این سبک خیلی وقت هست مرسومه و امروزه براش necro book میگیرن که خیلی بهتر هست. البته ice frog هم وقتی دید واسه برخی هیروها این آیتم رو میبندن جدیدا در پچهای اخیر کمی necro book رو ضعیف کرد اما همچنان آیتم خوبیه...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
reza (05-30-2020)
سلام من بعد از آپدیت اخیر نمیتونم تو قسمت واچ جوین بدم اسم پلیرها مشخص نیس فقط نوشته all pick وقتی هم میخوام بازی کنم به محض تکمیل نفرات و دیدن صفحه هیروها دیسکانکت میشم و تلاش برای ریکانکت شدن بی فایده اس ممنون میشم اگه کمک کنین
منم همین مشکل رو دارم عزیز. مشکل از دوتا هم نیست اینجور مشکلات از سمت اینترنت خود ما هست. اگر با چیز پی ان بازی رو باز کنید همه چیز براتون نمایش داده میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- جبران خلیل جبران
با چی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
erebor (06-08-2020)
برای اینکه گوگل انجمن رو جزو نتایج جستجو کلمه وی**پی**ان قرار نداده ما از اسامی غیر مستقیم استفاده میکنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©