سلام
بازی من کراش میشه بعد اینکه وارد بازی میشه بدون هیچ عروری میندازه بیرون
2 ساله بازی میکنم
چنین مشکای نداشتم
خوشحلال میشم راهنماییم کنید
سلام
بازی من کراش میشه بعد اینکه وارد بازی میشه بدون هیچ عروری میندازه بیرون
2 ساله بازی میکنم
چنین مشکای نداشتم
خوشحلال میشم راهنماییم کنید
نحوه تنظیم دوتا2 برای سیستم ضعیفThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این مواردو امتحان کن چون اپدیت دایرتاید یکم سنگینه احتمالش هست واسه اون باشه اگه فیکس نشد یه آپشنی هست مربوط به چک کردن فایل های بازی تو استیم که دوستان راهنماییت میکنن
Milad._.R (11-19-2020)
سلام دوستان کسی میدونه اسکیل سوم آنتی میج دقیقا چطور عمل میکنه
یعنی "بعضی اسپل ها"رو بلاک نمیکنه یا "بعضی اوقات" اسپل هارو بلاک نمیکنه..؟
مثلا q ویندرانر رو همیشه تونستم باهاش میس بدم
ولی w تینکر رو چند بار امتحان کردم و اسپل بلاک عمل نکرد
الان حضور ذهن ندارم ولی تو گیم یادمه خیلی اسپلارو نمیشد باهاش بلاک کرد درسته؟
Sharingan (12-06-2020)
اسپل های unit target رو دفع و برمیگردونه فقط یکسریهاشون تفاوت دارند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا اسپل ۲ هیروی grimstroke از نوع unit target هست اما وقتی بلاک میشه که در حین فعال بودن counterspell روی am استفاده بشه. اگر در راه رسیدن به am باشه و آنتی میچ از counterspell استفاده کنه بلاک نمیشه
اسپل charge هیروی spirit breaker هم همینطور هست.
اما مثلا برخلاف دو اسپل بالا اسپل storm hammer یا q هیروی sven رو شما هر زمانی میتونی بلاک کنی و بک بدی رو خودش. چه در حین فعال بودن counterspell یا همون بودن بافش روی شما باشه چه اینکه شئ در حال نزدیک شدن و برخورد به am باشه
بیشتر باید تجربی اینهارو بدست آورد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
چندتا دیگه رو هم تجربی به دست اوردم : مثل 1 اسپکتر که اگه همون اول ریترن بزنی برمیگردونه ولی اگه موقع اصابت بهت 3 بزنی فایده ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
6 اسپیریت بریکر همینطوره باید زود بزنی
و یه سری اسپل ها مثل 1 نکرومنسر، آلت شادوفیند و... هیچ جوره نمیشه بلاک کرد
خیلی حرفت راهنماییم کرد مرسی فقط نمیدونم این چیزارو چرا رو خود توضیحات اسپل نمینویسه یا حداقل تو قسمت Tutorial بیاد اینارو اموزش بده..
FCB (12-15-2020)
میشه درمورد تلنت Storm hammer dispels enemies هیرو اسون توضیح بدین که کجاها مفیده و کجا بهتره واسش Life steal 15% انتخاب کنیم؟
من اگه حریفم Pugna باشه میگیرم یا اگه بدونم حریف ghost scepter میاره. کاربردهای دیگه ای هم داره؟
(گرچه بعضیا صبر میکنن بش بزنی بعد گوست میزنن که نشه دیسپل کرد)
بطور کلی dispel خیلی بهتر از lifesteal هست در اونجا برای sven چون اولا lvl 15 talent هست یعنی بازی اون موقع در mid game هست و دوما یکی از آیتمهای اصلی sven برای فارم و فایت mom هست که خب بصورت passive lifesteal دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از طرف دیگه این تلنت با تلنت سطح ۲۰ هیرو و آیتم Aghs هم همخونی داره و باعث میشه یک combo خیلی قوی به هیرو برسه. چون sven یکی از مشکلاتش closing gap یا کاهش فاصله با دشمنانش هست که قدیما براش blink میرفتن اما با آپدیتهای اخیر خیلی قویتر شده و با وجود این چیزا به blink احتیاجی نداره
در رابطه با am هم یک مورد دیگه رو هم من به موارد شما و خودم اضافه کنم و اون هم اینکه 2 riki رو هم دفع میکنه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ببخشید کسی میتونه کمکم کنه من میخوام آیتمی رو از اکانتی به اکانت دیگر بفرستم کسی بلده بگه
آره بلدیم ))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داخل استیم رو اسمتون کلیک کنید بالا
بزنید رو Inventory,
Trade offers انتخاب کنین بالا سمت راست
و New trade offer بزنید
اسم اون دوستو انتخاب کنین و آیتم بفرستید منتها تو بخش receive آیتمی رو انتخاب نکنید (در اینصورت Trade حساب میشه نه گیفت)
Sharingan (01-13-2021)
سلام
سیستم من amd ryzen 3 3200 g با رم ۸
ولی بازی دوتا دو رو خیلی لگ میاره
نوع کارت تصویر یا هارد روی اجرای بازی چقدر تاثیر داره ؟
هارد ۲۵۰ و کارت تصویر قدیمیه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©