ممنون توضیحات عالی فقط به عنوان پرسش آخر کسی رو میشناسی معرفی کنی که قابل اعتماد باشه و برام بوست کنه اکانتم رو اگرم خودت انجام میدی بهم بگو که با هم مذاکره کنیم تو تلگرام
ممنون توضیحات عالی فقط به عنوان پرسش آخر کسی رو میشناسی معرفی کنی که قابل اعتماد باشه و برام بوست کنه اکانتم رو اگرم خودت انجام میدی بهم بگو که با هم مذاکره کنیم تو تلگرام
Sharingan (07-22-2021)
بوست کردن یا اسمورف بازی کردن جدا ازین که امکان بن شدنت هر لحظه وجود داره، اصلا کار اخلاقی نیست به نظرم. بعد که اکانت دستت بیافته فقط هم تیمی های رنک بالای خودتو اذیت میکنی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هروقت سوالی داشتی در خدمتم
باشه ممنون
Sharingan (07-23-2021)
سلام من الان نمی دونم مشکل چیه اینترنتم وصل بود راحت داشتم بازی میکردم یه دفعه افتادم بیرون از بازی و این ارور سمت راست پایین توی عکس اومد و من هر کار کردم نتونستم برگردم به بازی و مجبور شدم لیو بدم بن
بشم حتما این هم یه مشکل مسخره جدید تو دوتا 2
سلام، این مشکل رو فقط زمانی دیدم واسم پیش بیاد که واسه چند ثانیه نت قطع میشه و از بازی میپره بیرون و کانکشن به استیم قطع میشه. من در حد پنج شیش ثانیه صبر میکنم اوکی میشه و دکمه ریکانکت کار میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امتحان کن اگه واست این مشکل پیش اومد این سری از بازی بیا بیرون دوباره اجرا کن و اگه نشد استیم رو اگزیت بزن دوباره باز کن قطعا درست میشه. (منتها اگه هارد ssd داری وگرنه خیلی زمان میبره)
Milad._.R (07-26-2021)
من که هر کاری کردم نشد البته خارج نشدم از استیم ایندفعه امتحان میکنم ولی جالب اینجاست اکانتم از کل بازی ها بن شده نه میزاره بازی ها رو ببینم نه با بوت بازی کنم نه all random نه هیچ چیز دیگه بن شدن اینجوری ندیده بودم تا حالا شما بخون ببین چی میگه به انگلیسی
ویرایش توسط iranlove1371 : 07-26-2021 در ساعت 03:39 PM
در ضمن اگر میشه ببین این پیغام وسط با اون قرمز بالا سمت چپ چی میگه و من باید چیکار کنم
سلام تقریبا 2 روزه که تمام ریجنها تو بازی من قرمز شده و نمیتونم واچ بدم یا بازی کنم کسی هست در مورد این مطلب راهکاری داشته باشه نمیتونم وارد گیم شم
ویرایش توسط omega : 07-26-2021 در ساعت 06:05 PM
از یک v.p.n استفاده کنید
v.p.n رو روشن کنید و برید تو بازی ببینید پینگ بهتون میده یا نه (توی سرور ها)
پینگ داد یه بار fing mach بزنید ببینید کار میکنه یا نه
اگه کار کرد که باید بکنه , find mach رو متوقف کنید بعدش برید v.p.n رو خاموش کنید
یکم صبر کنید , باز پینگ بگیرید ... اگه پینگ داد احتمالا دیگه مشکل درست شده و فاید مچ کنید .
شاید با این ویدیو مشکل حل بشه لینک مستقیم
clientport 80+
شاید با تغییر اینترنت هم مشکل حل بشه مثلا از اینترنت گوشیتون استفاده کنید یا ...
Evil Geniuses
Milad._.R (07-26-2021)
@iranlove1371
در تصویر اول حساب شما توسط استیم بدلیل استفاده از نرمافزارهای تقلب و یا سوء استفادهگر در بازی بطور کامل مسدود شده دوست عزیز
تصویر دوم هم داره میگه که شماره تلفن همراهی که وارد کردید در حال استفاده در حساب دوتا ۲ دیگری هست و برای این حساب قابل استفاده نیست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©