ممنون که راهنمایی کردی ولی تعجبم از اینه من تو 10 سال بازی کردن در دوتا 2 هیچ وقت از نرم افزار تقلب استفاده نکردم به نظر شما چطور این اتفاق افتاده اگر میدونی بهم بگو ممنون
ممنون که راهنمایی کردی ولی تعجبم از اینه من تو 10 سال بازی کردن در دوتا 2 هیچ وقت از نرم افزار تقلب استفاده نکردم به نظر شما چطور این اتفاق افتاده اگر میدونی بهم بگو ممنون
سلام، در خصوص بن شدنت احتمالش هست که شخص دیگه ای وارد اکانتت شده باشه همزمانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه اینکه بازیای قبلیت خیلی اباندون کرده باشی و behavior اسکورت پایین بوده باشه که اون اباندون آخری که زده بودی یجور حکم تیر خلاص واسش داشت و یه سال بن شدی
تو اکانت جدیدی که زدی از شماره همراه جدیدی استفاده کن و ارور قرمز رنگ مربوط به اینه که قبل بازی رنک باید شماره همراه سینک بشه با اکانت
و مورد دیگه اینکه باید 100 ساعت all pick یعنی Unranked بازی کنی تا اجازه بازی تو رنک رو بهت بده و به نظرم واست بهتر هم هست چون خیلی وقته بازی نکردی اینجوری میتونی هم تمرین کنی هم تلاش خودتو کنی که رنک بهتری باز شه برات
فقط اینو میتونم بگم که اصلا اباندون نمیکنم تحت هیچ شرایطی من مطمئنم سیستم استیم به یکباره قاطی کرد که این مشکل پیش اومد تو همه این سال ها همچین چیزی ندیده بودم پیش بیاد تحت هیچ شرایطی بابت توضیحاتم ممنون
ویرایش توسط iranlove1371 : 07-27-2021 در ساعت 09:11 PM
بعضی اوقات حتی بدون اینکه شما Cheat کنی , اگر برنامه ای مثله Cheat Engine رو سیستمت داشته باشی حتی اگه بسته هم باشه شما ممکنه بن شی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
و متاسفانه هیچ کاری نمیتونی در موردش بکنی , شما برای همیشه اکانتت مسدود هست و فقط رویه دوتا هم نیست , تمام بازی هایی که از این سیستم استفاده میکنن مثله Counter Strike و Team fortress هم برای اکانت شما قابل دسترسی نیست.
من حرف های همتون رو قبول دارم ولی وقتی من از هیچ برنامه چیتی استفاده نکردم و حتی نصب هم ندارم تو یه سیستم این یه اشتباه بزرگ از طرف استیم میشه من فقط منظورم این بود انقدر هم که ادعا میکنن سیستمشون بدون عیب نیست بعضی مواقع گردن بیگناه ها رو هم قطع میکنن مثل من البته میگم تو طول این همه سال اولین بار بود همچین چیزی رو می دیدم ولی برای کسی که مثلا برای یه اکانت زحمت کشیده و کلی آیتم داره و تو رنک بالا پلی میده بالای 5k (منظورم به خودم نیست )
این یه فاجعه است یعنی طرف نابود میشه تقریبا حالا رنک و باز میشه برگردوند ولی آیتم ها چی میشه
ویرایش توسط iranlove1371 : 07-27-2021 در ساعت 09:16 PM
Sharingan (07-29-2021)
حق با شماست و تویه هر سیستمی یک درصد خطایی وجود داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متاسفانه کاریش نمیشه کرد.
reza (07-29-2021)
من چند ساله از استیم استفاده میکنم و احتمال همچین خطایی خیلی بعیده!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید تو گیمنت لاگین کردی استیمت رو و شخص دیگه ای از همون سیستم لاگین شده به اکانتت
یا پسوردت رو شخص دیگه ای داشته و همزمان با تو لاگین شده یا شخص دیگه ای به ایمیلت دسترسی داشته
یا اینکه کسی وارد اکانتت شده از آی پی دیگه ای و سطح بازیش با اکانت تو خیلی بالاتر بوده و سیستم بوستر شناسایی کرده
همه اینا برای بهتر شدن سیستم و زمینه سازی بهتر واسه ورود افراد جدید هست واسه همین سیستم شناسایی اسمورف و بوست رفته رفته پیشرفته تر میشه واسه همینه کمتر ازین دسته پلیرها تو بازی میبینم و بازی خیلی سالم تر شده نسبت به چند ماه قبل به نظرم سیستم درفت بهتر شده اتفاقا
منم خیلی سال بازی کردم البته از گیم نت شروع شد و دوتا 1 بعد دوتا 2 اومد گیم نت که خیلی سال دبگه نمیرم این اتفاق برای اکانت جدیدم دوباره افتاد 2 روزه اکانت رو ساختم بر همین تعجب میکنم ولی فکر کنم فهمیدم احتمالا از چیه فکر میکنم من موقع بازی نباید به فیلتر شکن وصل بشم یعنی وسطای بازی قطعش کردم بعد دوباره برای یه کاری دوباره وصلش کردم فکر کنم آپی من که تغییر میکنه سیستم فکر میکنه یه اتفاقایی مثل هک اکانت داره میفته فکر کنم از همینه نمیدونم دقیقا ولی فکر کنم سیستم تشخیص داده شخص دیگه ای داره وارد اکانت میشه
ویرایش توسط iranlove1371 : 07-29-2021 در ساعت 04:56 PM
reza (07-30-2021)
آقا من تا حالا نه پتل پس خریدم نه دوتا پلاس الان میخوام بدونم این پیغام به دلیل اینکه آی پی من هنوز ایرانه میاد یا نه چون هنوز شارژ پولی ندارم همچین پیغامی رومیده بعد رفقایی که پتل پس خریدن تا حالا یا دوتا پلاس راهنمایی کنن بهترین روش تغییر آی پی چیه یعنی خودتون از چه نرم افزاری استفاده میکنید ممنون
دیگه کسی نیست جواب بده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©