سلام من دوتا بازی می کنم به تازگی یه مشکلی پیدا کردم وقتی وارد بازی میشه یعنی از وقتی از استیم وارد صفحه بازی میشم موسم از کار می افته . کلا بدون موس هستم په کار میتونم بکنم برای رفع مشکلم
سلام من دوتا بازی می کنم به تازگی یه مشکلی پیدا کردم وقتی وارد بازی میشه یعنی از وقتی از استیم وارد صفحه بازی میشم موسم از کار می افته . کلا بدون موس هستم په کار میتونم بکنم برای رفع مشکلم
داداش این single draft کجاست ؟
سلام عزیز من. قسمت find match > سپس Unranked > و Show all modesThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
من چند هفته ای میشه هر وقت بازی رو باز میکنم و میخوام هیروها رو ببینم یه مشکلی هست که نشون داده نمیشن و وقتیم میزنم که مچ پیدا کنه کلا دوتا میبنده. میتونید کمکم کنید چطور اینو درست کنم؟
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سعی کنید برنامه استیم رو پاک و دوباره نصب کنید. قبلش از بازیهاتون فایل پشتیبانی بگیرید که دوباره لازم نباشه از اول دانلود بکنید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
mahdieh_exo_l (11-25-2022),Milad._.R (11-24-2022),reza (11-24-2022)
اینکارو کردم اما همچنان همونطورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راه دیگه ای سراغ ندارید؟
سلام، در خصوص دیده نشدن هیرو ها، باید بگم یک سری فایل ایمیج و ویدیو انیمیشن هست که اگر پاک بشن این اتفاق میافته و علاوه بر هیروها، صفحه اصلی دوتا2 هم سیاه میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نحوه تنظیم دوتا 2 برای اجرا با سیستم های ضعیف
اطلاعات بیشتر در خصوص این فایل ها، در تاپیک بالا هست.
به نظرم بازی رو کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید (بک آپ نگیرید) و نتیجه رو همینجا اعلام کنید
Milad._.R (11-26-2022)
صفحه اصلی سیاه نیست اما پاکش کردم و دوباره هم گرفتمش ولی بازم نمیتونم هیچکدومو ببینم. اسکین تمام هیروها معلومه اما خود کارکترشون نمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر هنوز مشکلتون حل نشده این دستور رو داخل lunch options بازی وارد کنید و بازی رو اجرا کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای رفتن به داخل قسمت lunch options باید از داخل استیم روی اسم بازی کلیک راست کنید و بعد گزینه properties رو انتخاب کنید و بعد در پایین صفحه دستور بالا رو کپی کنید (دقت کنید علامت دش یا خط تیره هم باید کپی بشه).کد PHP:
-prewarm
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
mahdieh_exo_l (12-11-2022),Milad._.R (12-06-2022),reza (12-08-2022),Sharingan (12-07-2022)
بازم درست نشد. بنظرتون ممکنه از گرافیک سیستمم باشه؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©