مشخصات سیستمتون چیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لپتاپ هستید؟
مشخصات سیستمتون چیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لپتاپ هستید؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
mahdieh_exo_l (12-11-2022),Milad._.R (12-10-2022),reza (12-12-2022)
بله با لپ تاپ ویندوز 7 هستم
مدل لپتاپ رو امکانش هست بگید تا من بتونم مشخصات سختافزاری اون رو پیدا بکنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
mahdieh_exo_l (12-15-2022),Milad._.R (12-12-2022),reza (12-13-2022)
vostro 1520
FCB (12-14-2022)
قبلا بازی اوکی بود یا از اول هم همینطوری اذیت میکرد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متأسفانه سختافزار سیستم شما برای اجرای بهینه دوتا ۲ کافی نیست.
باز حالا اون دستورهای prewarm- و high- و همینطور map dota- رو قبل بازی داخل کنسول وارد کنید حتما کمکتون میکنه. البته زمان بارگذاری اولیه بازی رو کمی زیاد میکنه اما بعدش اوکی هست.
- جبران خلیل جبران
mahdieh_exo_l (12-14-2022),Milad._.R (12-14-2022),reza (12-17-2022)
قبلا بعضی وقتا که چند مچ بازی میکردم بازی خودکار بسته میشد ولی همیشگی هم نبودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی اینارو انجام بدم درست میشه؟
reza (12-17-2022)
درست که فکر نمیکنم اما بیتأثیر هم نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mahdieh_exo_l (12-20-2022),reza (12-17-2022)
من لپتاپم acer با سی پی یو کورآی 5 و گرافیک geforce 920M 2gb و 4گیگ رام هست. یعنی اونقدر هم لپتاپ ضعیفی نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قبلنا دوتا 2 راحت باز میکردم به مرور با آپدیتا و پچای جدید که منوی بازی سنگین تر شد، موقع فایند کردن بازی و موقعی که وارد مپ میشد، گاهی منو از بازی بیرون مینداخت که با زدن دستورهایی که محمد بالاتر گفت و تو تاپیک مربوطه که صفحه قبل راجع بش گفتم، این مشکل حل شد ولی اخیرا (حدود 3 ماه پیش) که دوتا ریختم اونقدر سنگین شده بود که حتی با این کد ها هم نتونست بازی اجرا کنه و فقط صفحه سیاه میاورد واسم بیشتر اوقات.
دقت کنید چون هر دفعه اپدیت و پچ های سنگین تری میاد و خود valve هم به زبون داره میگه سیستمای قدیمی دیگه به درد دوتا نمیخورن و پیش نیازهارو برده بالا (نمونش عدم پشتیبانی از directx11 به پایین) دیگه انتظار نداشته باشیم مثل قبول بتونه سیستمای قدیمی ما جوابگو باشه. من خودم چند وقته گیمنت بازی میکنم تا وقتی لپتاپ جدید بگیرم
FCB (12-17-2022),mahdieh_exo_l (12-23-2022),Milad._.R (12-17-2022)
سلام ببخشید من یه سوال داشتم...
بعضی از پلیرا وقتی هیروشون معرفی میشه اول مچ یسری انیمیشن خاص داره ، اسم اینا چیه و از کجا میشه گرفتشون
سلام دوستان
فصل جدید dpc weu اگه سکرت اخر بشه میره div 2 یا تا فصل بعد فرصت داره ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©