دوستان بازی من مورد پیدا کرده
داخل بازی نمیتونم هرو پیک کنم هرچی میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
به خاطر همین همین امروز 4 روز بن شدم
دوستان بازی من مورد پیدا کرده
داخل بازی نمیتونم هرو پیک کنم هرچی میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
به خاطر همین همین امروز 4 روز بن شدم
دقیقا منم همین مشکل رو دارم 3 روز بن شدم ..... فکر کنم نت دوباره پوکیده
دوستان
آیا راه حلی واسه از بن در اومدن هست ؟!
6 روز بن شدم
بدلیل تبلیغات ، امضا حذف شد.
سلام
ایتمbloodstoneبه غیر از اینکه زودتر respawnمیشیم چه کار دیگه ای انجام میده؟
bloodstone با 8 تا شارژ شروع میشه و هر دشمنی که تو محدوده 1600 تایی شما باشه و بمیره 1 عدد شارژ میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با هر بار شارژ یک مانا per sec زیاد میشه
در صورتی که شما همراه با این آیتم بمیرید اطرافیان شما تا رنج 1675 تایی قادر به پر شدن healeshoon هست که 400 تا به صورت کلی و 30 عدد به ازای هر شارژ
زمانی که بمیرید به ازای هر شارژ 25 تا از Goldetoon رو از دست میدید
برای هر بار زنده شدن به ازای هر شارژ 4 ثانیه زودتر به بازی بر میگردید
زمانی که در محلی مرده باشید میتونید تمام Exp هایی که تا 1800 یاردی جسد شما هستند رو بگیرید
Amin-Wanted (06-16-2013)
آموزش آیتم BloodstoneThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
خیر دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سعی کنید وقتی low شدید با یک اکانت دیگه بیاید که اگر دوباره براتون مشکل پیش اومد مدت low بودنتون تمدید نشه
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یه قابلیت اکتیو هم تو مپ 6.78 بهش اضافه شده که میشه باهاش خودکشی کرد . یعنی رو ایتم کلیک میکنی بعد میزنید یه جایی رو زمین هیرو میره اونجا میمیره و به دشمنان هم گلد و اکس پی، نمیده 300 ثانیه هم کولدانشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با یک اکان دیگه که محمد جان فایده نداره : دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پدر یارو شاید در اومده باشه Win جم کرده باشه بعد بره با اکانت 0 با گاو بازی کنه ؟ :دی
درسته ولی حسش نبود تایپ کنم دیگه :دییه قابلیت اکتیو هم تو مپ 6.78 بهش اضافه شده که میشه باهاش خودکشی کرد . یعنی رو ایتم کلیک میکنی بعد میزنید یه جایی رو زمین هیرو میره اونجا میمیره و به دشمنان هم گلد و اکس پی، نمیده 300 ثانیه هم کولدانشه.
سلام.من تو Dota 2 چند تا باگ دارم میدونید چه طوری حل میشن؟
1-بعضی از spell ها رو نمی بینم.مثلا تیر Mirana برام دیده نمیشه...و یا وقتی Creep رو Last Hit میکنم اون صدا و نمایش عدد Gold دیده نمیشن.
2-بعضی وقت ها بعضی Spell ها با 1-2 تاخیر Cast میشن.در حالی که lag ندارم ولی مثلا وقتی با butcher هوک میندازم butcher 2 ثانیه!سرجاش می مونه و بعد هوک میندازه.بعضی وقت ها spell میزنم و CD نمیره!ولی وقتی بخوام دوباره بزنم تازه CD شروع میشه!
ممنون میشم جواب بدید.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©