از Delay و Time Out نته شماست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از Delay و Time Out نته شماست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
felarous (06-18-2013),Mohammad_ai69 (06-17-2013)
به دلیل مشکل نت شماستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای اینکه dly و lag خودش رو نشون نده دوتا 2 از برخی جرییات بازی میگیره تا شما بدون مشکل بازی کنید
Amin-Wanted (06-17-2013),felarous (06-18-2013)
من چطور میتونم از این آلارم جدید استفاده کنم x
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Control + Alt + Left Mouse ButtonThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (06-19-2013)
سلام.از امروز صبح solo match رو میزنم ولی match پیدا نمیکنه تا 11 دقیقه هم گذاشتم پیدا نمیشه ولی find match معمولی 3 دقیقه پیدا میکنه چرا اینطور شده!؟
به این خاطره که توی این مقطع زمانی ممکنه افرادی نباشن که این سری بازی رو انجام بدن ، شما توی ساعت های دیگه هم امتحان کنید . find... میتونی پیدا کنی پس مشکلی از بازی یا نت نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته بستگی به Win و Loss هاتون هم دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر Win هاتون در حد 40 50 باشه کاملا طبیعیه
سلام..
http://upload.tehran98.com/img1/rdk7d6cunaa9g397m42.jpg
هر کاری کردم حل نشد... کمک لطفا
مشکل از شما نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
leave رو بزن
من جاهای دیگم امتحان کردم..بازم اینجوری بود!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©