اها اون فكر كنم لول شما از بقيه بالا تره كنار اسمتون ستاره مياد
اها اون فكر كنم لول شما از بقيه بالا تره كنار اسمتون ستاره مياد
عزیز نته من تازه فیکس شده من الان لول 1 ام امروزم شد 2 :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ستاره بغله اسمتون یعنی اینکه اون اکانت ماله شماست.
به لیدر بودن ربطی نداره.
A_W_Z_2 (06-25-2013),dante (06-26-2013),Mohammad_ai69 (06-25-2013)
سلام دوستان من یه coureir immortal yak دارم می خواستم بدونم اگه با این ایتم Strange Modifier: Couriers Purchased اینو برای coureir استفاده کنم می تونم به تعداد کی بالاتر trade کنم ممنون میشم جواب بدید
Strange Modifier رو روی Courier نمیشه زد ! این ایتم روی ایتم هایی که Strange هستن میشه زد و ایتم های Strange هم از box های قدیمی در میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pleomax42 (06-25-2013)
سلام
من داشتم یه بازی دانلود میکردم یه چند باری پاز داده بودم اما این سری از اول شد.راهی داره که از ادامش دانلود کنم؟تو فلدر اسیم رو دیدم هنوز اون مقداری که دانلود کردم هست،یعنی درست میشه؟
البته ببخشید که اینجا گفتم
پس بعضی از coureir yak هستش طرف زده که تو تورنومت استفاده کره و ارمور میده قضیه اون چیه ؟؟؟؟
اون ها unusal هستن که توی box در میاد و شانسش الان 1% هستش ( یکی از ادد لیست ها 200 box باز کرد تا اینکه تونست 4-5 coureier بدست بیاره و 2 تا EF بودن که بین 70-130 کی بودن ) که اونم باز efectesh شانسی هستش به طور مثال ممکنه یه افکت روش باشه که 5-6 کی باشه یا ممکنه شانس طرف خوب باشه یه efecte عالی باشه و 40-50 کی باشه ، اگر توی تورنمنت هم courier گیرت بیاد که به قول خودمون شناسنامه دار میشه یعنی تاریخ و ایدی مچ بازی و.....روش زده میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان من می خوام ایتم NaVi Pennant رو بگیرم کارایی این ایتم چی هست ؟؟؟ تا اونجایی که من میدونم بعد هر گیم یا ایتم rare میده با uncoomon درسته ؟؟؟
pleomax42 (06-29-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©