اگه بازی های دیگه این شکلی نبود کارته گرافیک update کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه بازی های دیگه این شکلی نبود کارته گرافیک update کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برا منم اینطوریه.یه بار بازیتو res بده دوباره recc شو(((راستی فارسی تایپ کن)))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نمیدونم چی شده هرچی بازی میکنم از دیروز دیگه تو View all games نمیاد ! نمیدونم باگه یا
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام من یه تازه واردم
هم به انجمنتون
هم به خود دوتا
من دوتا دو رو تو استیم دارم
در مورد نصب و اجراشم مشکلی ندارم
فقط میخوام یه نفر در مورد بازی از اول همه چی رو توضیح بده اگه میشه
در ضمن نمیدونم درسته که این سوالو اینجا پرسیدم یا نه ؟!؟! ولی بهر حال هنوز با انجمن آشنا نیستم
تک که باشی از شاه هم سرتری
نبووووووووووووووووووووود ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
من سوال که کردم . گفته شد دوتا free شد و این ایتم هدیه ای از طرف valve هستش برای کاربران قدیمی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این ایتم شامل rare ، mythical ، legendary هستش
چی کار میکونه؟ قابل ترد که نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی فقط نشون میده کی بازیکنه قدیمیه؟
ویرایش توسط ATER : 07-10-2013 در ساعت 03:24 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
NoT tred و Not market زده . هنوز کارش مشخص نیست ، بیشتر rare و mythical هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما ماله بنده legendary هست که این legendary خیلی کم دیدم
باو حداقل بم فش بدید که حس کنم حسابم کردن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©