بهترین دوتا باز ایران چه نام دارد ؟>
بهترین دوتا باز ایران چه نام دارد ؟>
خودت که داری میگی دیگه باید منتظر بمونی نوبتش بشه دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو این اپدیت اخریه دوتا 2 من مشکل پیدا کرده یه دفه میاد یبرون بعد که میای دواره باز کنی می نویسه بازی در حاله اجراس بعد از چند مین صبر کردن که ایکون ابی می شه میری تو بازی می پره بیرون دوباره ....
از طریق برنامه استیم روی game dota 2 راست کلیک کن برو properties بعد سربرگ Local File بعد گزینه اخر رو بزن verify......game cache . صبر کن تا درصد تموم شه وقتی تموم شد بازیت فیکس میشه اگر مشکل از بازی باشه حل میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روش پست قبیلم رو انجام بده اگر نشد از نتتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این اتفاق امروز برای منم افتاد . یه بار استیم رو آف کردم دوباره آن کردم حل شد . مشکل خاصی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان یه تقاضا دارم میشه زمان بازی های ti3 رو به وقت ایران بگین کی شروع میشه تا از دیدن بازی جا نمونیم
یک سوال داشتم برای دیدن مسابقات نیاز به چیزی هست یاfreeهستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جمعه شب اولین بازی هست.
برای دیدن مسابقات هم به هیچ چیزی نیاز ندارید. اگر اینترنت پر سرعت دارید، توی Twitch یک اکانت بسازید و به Steam لینک کنید. اونجا ببینید. معمولاً گزارشگری اونجا خیلی باحالتره.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©