درست گفتن . دیر کردی باید قبل از مسابقات پر میکردی کاملThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درست گفتن . دیر کردی باید قبل از مسابقات پر میکردی کاملThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 08-10-2013 در ساعت 01:04 AM
سلام دئستان من یه سوال دارم چجوری میشه تو سایت dota2lounge شرط بندی کرد ؟؟؟ من مسابقه بین دو تیم tongfu با mith شرط بستم بعد یه بوت اینوات ترید داد من 2 تا ایتم دادم بعد زد که این 2 تا ایتم برای تیم tongfu شد یعنی چه ؟؟؟؟ بعنی اگه tongfu ببره اون 2تا ایتم من تورنومت حساب میشه ؟؟؟
منم میخواستم همینو بپرسم ، ولی اگه ممکنه لطفا یه نفر کلی توضیح شرط بندی رو
خیلی راحتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد از شرط اگه تیم برد به my bets برید و یکی از bot ها را add کنید و بعد ترید
دقت کنید برای شرط بستن حتمااااا مشخصات bot با اونی که تو سایت هست یکی باشه
داداش میشه بیشتر تو ضیح بدی بهد که با بوت ترید کنیم چی میده به ما ؟؟؟ rare میده ؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشید اخر بازی به جای ایتم هرو به من ایتم bloodstoneداد
حالا این به چه دردی میخوره؟
سلام
بابا از ساعت 2 تاحالا دارم دانلود میکنم هر یه مگ یه بار تایم اوت میده! region رو بذارم کجا؟! Paris-france**germany-frankfort-saudi arabia**uk-london تست کردم همش اررور میده چی کار کنم؟
سلام
ببخشید از کجا بفهمیم ایتم داده میشه ؟ چون بعد یه بازی دوتا ایتمو نشون داد ولی تو بکپکم نرفتن !؟!
هر ایتمی که برا شما داده بشه اسمتون رو زیر اون ایتم میزنه ، اگر اسم یک نفر دیگه ای زد یعنی به اون شخص ایتم دادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
amin8800 (08-24-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©