وقتی میخوام برم داخل دوتا 2 تو اون صفحه Loading که لوگو بازی میاد چند ثانیه میمونه بعد میپره بیرون !لطفا طرح های تخیلی ندیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون
وقتی میخوام برم داخل دوتا 2 تو اون صفحه Loading که لوگو بازی میاد چند ثانیه میمونه بعد میپره بیرون !لطفا طرح های تخیلی ندیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون
با پروکس*ی که میرم تمام کانکشن ها قرمز میشن فکر کنم مشکل از نت باشه :-؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
یه dns بده به نتت ، ببینم تاثیر داره یا نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طرح تخیلی چیه عزیزمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من همه اینارو تجربه کردم
از دست ما هم این میاد که اینا روبرا دیگران هم بگیم
راستی احتمال بسته بودن پورت هم هست یه تحقیق کنید بازی از چه پورتی استفاده میکنه از باز بودنش مطمئن بشید
چه ربطی به DNS داره آخهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الآن یکسری ور رفتم فعلا کنسول میاد بالا پشتش صفحه سیاه هست بعد کنسول رو که میبندم Connecting to the Dota 2 network میده اما اونم بعد از چند ثانیه میپره و بازی بسته میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اینترنت مخابرات از این مشکلات زیاد داره
فقط میتونی صبر کنی
محض اطمینان چندتا استامینوفن بخور تا امشب اگه نتونستی بازی کنی راحت بتونی بخوابی
بدن درد شدیدی در انتظارته
ربطش رو نمیدونی ؟!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضی از نت ها زمانی که روی بعضی از ای پی ها کار نمیکنن dns مشکل اون نت رو حل میکنه ،
من امشب ترامادول هم گیرم بیاد نمیتونم بخوابمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب دیگه به خود آیپی اصلی مربوطه که من با آیپی اصلی واسم صفحه Connecting میاد اما وقتی پروکسی باز میشه میپره بیرونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم فقط بائس صبر کرد چون با همون پروکسی mw3 و cs go اومدن بالا...فعلا که دارم دوباره استیم رو نصب میکنم
- جبران خلیل جبران
داداش نمی خواد این کارو کنی از openvpn استفاده کن خیلی خوبه برو تو سایت Free VPN • 100% Free PPTP and OpenVPN Service تو قسمت openvpn سروراشو دانلود کن بعد برنامه openvpn دانلود کن نصب کن بعد سروراشو بهش اضافه کن تو خود سایت user و pass یاداشت کن بعد یه نکته اینکه برای استیم فقط سرور اروپا با پورت 80 کار میکنه بقیه سروراش برای استیم جواب نمیده هر یک هفته pass عوض میشه که میری از تو سایت یاداشت میکنی حالشو ببریThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اه خسته شدم یارو fb میده بعد leave این Europe که 90% بازی کنا روسی هستند.کاری نمیشه کرد که این هارو از اروپا ریشه کن کرد؟جایی پستی توی dev نیست بریم اعتراض کنیم
بخدا دیگه نمیشه این جا از grena هم بد تر شده
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©