بابامشکل گرافیکی دوتا ی سر بعضی از buffها اینجوری میشه اگه اون اسپل توی اون شرایط درست طراهی نشده باشه باAncient Apparition
زیاد پیش میاد واسهult
بابامشکل گرافیکی دوتا ی سر بعضی از buffها اینجوری میشه اگه اون اسپل توی اون شرایط درست طراهی نشده باشه باAncient Apparition
زیاد پیش میاد واسهult
sawyer1 (10-10-2013)
من یه سوال دارم
بعضی ها توی بازی یه رقصی دارن
یعنی بعضی هیرو ها یه سری حرکاتی میکنن که مثل رقص هست اونا به چه صورت هست ؟
درود،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سری آیتم هست برای بعضی از هیرو های به اسم Taunt،
شما یه کلیدی انتخاب میکنی، و وقتی اون رو میزنی، یک حرکت خاصی انجام میده(همون رقص)
bl4ckPunisher (10-10-2013)
بعضی وقت ها برا خودم پیش اومده که حتی دوتا رو حذف کرده و میزنه 4.5 GB ، شما این راه را امتحان کنید :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روی گیم کلیک راست و Propertios / local File / Verify integrity of game cache و بذارید 100 تموم شه بعد ply کنید ببینید چقدر حجم اپدیت می خواد
اما به نظرم همیشه یک بک اپ داشته باشید برا همچین روز هایی
Four-Eyes (10-11-2013)
کسی تا به حال از Valve secret shop خرید کرده ؟ از ایران میشه خرید کرد ؟!
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
کار کرد فروشگاهش به چه صورت هست؟ منظورم اینه کالاهاش اینترنتی هست یا نه مثلا پیراهن با طرح بازی و موس و اینا...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لینک بدید بررسی کنم بهتون میگم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
اگه کسی تاریخ و ساعت steel series season 2 va 3 رو میدونه بگه ممنون میشم .!
چیز های زیادی برای فروش داره از جمله ماوس ،پد ،پیراهن و... که همراه بعضیاشون آیتم داخل بازی هم هست ،ValveThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
یه اتفاق جالب واسه id من افتاده!
کلا هر کسی که بهم commend میده ثبت نمیشه حتی report ها هم همین طور اگه از گیم leave بدم هم بن نمیشم( البته من غلط کنم از این کارا کنم :دی)خودم باورم نمیشد ولی تست کردم مثل اینکه خیلی وقتم هس اینطوری هس خیلی باحاله انگار valve منو تَرد کرده :دی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©