سلام به همه دوستان من چند روز قبل دوتا 2 رو دوباره دانلود کردم ولی صفحش کامل نیست(از دو طرف یکمی سیاهه) help plzz
سلام به همه دوستان من چند روز قبل دوتا 2 رو دوباره دانلود کردم ولی صفحش کامل نیست(از دو طرف یکمی سیاهه) help plzz
درود،
چجوری میشه زوم کردن بازی با اسکرول موس رو کلا غیرفعال کرد ؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل من غلطک موستون رو بشکنید
HiDDeN (11-09-2013)
راه خوبیه،ولی اینقدرا غنی نیستیم که موس 250تومنی رو ناقص کنیم :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فعلا راهی نداره من خیلی گشتم. فکر کنم باید به Valve درخواست بدیم یه کاری کنه بشه از کنسول فیکس کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
HiDDeN (11-09-2013)
این غیرفعال کردن غلطک خیلی مهمه . فک کنم بشه اگه یه hotkey دیگه براش بزارین درست بشه ها ...
الان امتحان میکنم :-؟
سر درنمیارم! غلتک که مشکلی ایجاد نمیکنه؟ اونم تا این حد که مجبور به شکستنش بشید :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من که هروقت خواستم زوم این یا زوم اوت کنم مشکلی نداشتم . . .
یقیه دوستان رو نمیدونم ولی برای من قاطی کرده برای خودش کار میکنه کافیه یه کلیک کنم تا وسط بازی دروبین زوم کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
مشکل من هم تقریبا همین هست،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متاسفانه تا الان تعمیرات Razer رو نتونستم تو مشهد پیدا کنم .
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteخب من قبلا این مشکلو داشتم . راستش راه حلی نتونستم پیدا کنم تا اینکه موسم خراب شد عوض کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هرچند که فکر کنم مشکلش سخت افزاری باشه ولی شما یکمی با تنضیمات غلتک موس توی کنترل پنل (Control panel=>Mouse=>Wheel) ور برید شاید بهتر شد.
از تنضیمات داخل دوتا2 Video => General , رزولوشن رو به رزولوشن مانیتورتون (بالاترین رزولوشن) تغییر بدین. اگه هم گزینش نیست Aspect Ratio رو تغییر بدین تا گزینش ظاهر بشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من بالاترین رزولوشن رو وقتی میشه انتخاب کرد که روی 16:9 باشه.
ویرایش توسط Viper : 11-09-2013 در ساعت 11:12 PM
Four-Eyes (11-10-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©