سلام من تو گارنا هاست ندارم.
سلام من تو گارنا هاست ندارم.
من تو گارنا هاست ندارم.چه کنم؟
من تو گارنا هاست ندارم.چه کنم؟
سلام دوستان من یه مشکل عجیب قریب دارم , وقتی تو استیم رو ply کلیک میکنم اون پایین اوتار سبز میشه داخل بازی نمیره بعد ابی میشه بدون هیچ eror کلن یه بار بازی و پاک کردم steam هم پاک کردم دوباره ریختم اما همچنان مشکل پا برجاست دیگه نمی دونم چه کار کنم دارم دیونه میشم دوتا خونم اومده پایین
چند بار استیم/مودم/pc رو ریستارت کنید اگه نشد یه بار هم با قندشکن برید درست میشه. ترجیحا وقتی استیم باز میشه یکی دو دقیقه دست به چیزی نزنید که کامل لود بشه مثلا اون صفحه اخبار و بقیه چیزا . . .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از این اتفاقات برای من زیاد پیش میاد که معمولا با یه بار ری استارت استیم درست میشه
bl4ckPunisher (11-30-2013),Darktoheaven (11-29-2013)
کسی میدونه این options دقیقا چی کار میکنن ؟
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
اولی یعنی اگه رو بعضی از لول ها و ایتم ها دابل کلیک کنید اونها روی شما کست میشن،البته اگه امکانش باشه، مثلا اسپل هایی مثل 1 Huskar اینجوری میشه ولی اتفاقی برای اسپل های Unit target یا Point target که به طور دستی هم نمیتونید روی خودتون بزنید مثل هوک و الت Pudge نمیوفته.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دومی هم یعنی وقتی شما دکمه Ctrl رو گرفته باشید، هر جا که کلیک کنید علاوه بر هیروتون بقیه یونیت های تحت کنترلتون هم باهاتون میان بدون نیاز به اینکه روی اون ها هم کلیک کنید. بقیه یونیت ها هم میتون به عنوان مثال Meepo و دوستان یا گرگ های Lycan یا کریپ هایی که با اسپل های Chen و Enchantress به خدمتتون در میان و . . . باشن.
آقا یه با تجربه به ما میگه این gemها چه آیتمایی رو افکت دار میکنن..بعد کار این Hammerها چیه؟ یکی جواب بده ممنون میشم
Hammer ابی (معمولی) برای جدا کردن gem ها از ایتم ها به غیر از Courier های unusual ههThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Hammer Unusual زرد هم میتونه Gem هایی که با courier ها کرفت کردین(unusual کردین) جدا کنه ولی Courier رو نابود میکنه.
برای اطلاعات بیشتر یه سر به اینجا بزنید
Heavens (12-09-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©