مال من یه دفعه اینطوری شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استیم رو حالت آفلاین باز کردم Play رو زدم رفت تو بازی بستم استیم رو آنلاین کردم بعدش Play کردم ok شد
مال من یه دفعه اینطوری شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استیم رو حالت آفلاین باز کردم Play رو زدم رفت تو بازی بستم استیم رو آنلاین کردم بعدش Play کردم ok شد
ATER (12-17-2013)
Verify integrity of game catche و مشکل حل شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
MasteR (12-17-2013)
مثل یه جور اشنا کردن افراد تازه کار با دوتا2 هه یعنی مثلا دوستتون تازه اومده دوتا2 شما اونو اینوایت میکنین و با اون میرین بازی و بهش یاد میدین و تا وقتی هم که اون برسه به لول 10 اگه باهم بازی کنید 50% battle points بیشتری میگیریدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی چیزی راجع به اون Recruitment Level که زیر نوار پیشرفت level نوشته نمیدونم . . . احتمالا هرچه تعداد بیشتریو اموزش بدین بیشتر میشه ، شاید برای خوشگلیه یا شایدم بعدا قراره یه اتفاقایی بیوفته مثلا یه چی تو مایه های ایتم Bloodstone برای قدردانی به اونایی که لول Recruitment اشون بالاس بدن . . .
یه نکته جالبی که راجع به این جم هایی untradable که valve برای کریسمس به پلیرا داده اینه که اگه توی یه ایتم اونارو جاگزاری کنین بعد با Hammer اونارو دربیارین Tradable میشه :دی
من همین العان تست کردم جواب نمیده الکی شایعه پراکنی نکنید :دی
تازه اگه این ایتم هارو با recipe ترکیب هم کنید باز آیتمی که میسازید رو نمیشه ترید داد!
منظورم خود جم هست ایتم رو نمیگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این قبلا شاینینگ فرگمنت میداد دقتی میبردی الان چرا فقط فانتوم داد؟ اونم فعلا که دوتا دو سرچینگ فور نتورکه! از تو گیفت های کینگ چی در میاد؟
http://8pic.ir/images/51510828636745354780.jpg
**درست شد دوتا نتورک ولی فرگمنتام تغییر نکرده یعنی بازی آخرو نداده !!
ویرایش توسط -AzAzEl- : 12-18-2013 در ساعت 09:16 PM
تو این mmr رنک هرچی بیشتر باشه بهتره یا هرچی کمتر باشه؟
من یه آیتم دارم که روش جم کیل اسیست Kill Assist خورده ولی هرچقدر میرم گیم همچنان 0 ـــه ثبت نمیشه.
چیکار کنم ؟
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©