شما یه سوال رو چند جا میپرسین ! همونجا که اول سوال کردین پاسخ دادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما یه سوال رو چند جا میپرسین ! همونجا که اول سوال کردین پاسخ دادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Tc کیه یا چیه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام بر همه
بهترین دوتا باز شیراز و ایران کیه ؟
سلام من تا به امروز با بیشتر هیروها بازی کردم ولی هنوز هیروی اصلی خودمو یا هیروی مورد علاقمو پیدا نکردم
می خوام از شما کمک بگیرم
مشخصاتی که من می خواهم: هیرویی با لول استان,str یا agil,خوش قیافه یا خوش هیکل,لول passive هم داشته باشه
ممنون
تو مپای جدید مقدار منفی آرمور 3 این هیرو 25%/50%/75%/100% است.البته این آرمور مثبتو در نظر نمیگیره.یعنی اگه شما 10 تا آرمور سفید داشته باشین و 5 تا آرمو سبز یا مثبت که میشه 15 تا. این لول 10 تای سفیدو منفی میده و آرمور شما برابر میشه با 5.
میدونم پست قدیمیه فقط میخواستم کسانیکه امروزه مطالبو میخونن دچار اشتباه نشن.
واسه منم اینجوری شده بود ولی نه به این صورت که هیروها تو base بمونن و تکون نخورن.ولی بازی تغییر کرده بود و یکی دوتا قسمتشم نبود.تایم repley هم کم شده بود.
خوش قیافه یا خوش هیکل؟ مگه میخوای بهش ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام میخواستم ببینم دموهای لوکی جزو کدوم ریپلی ها حساب میشه ؟
fail یا ریپلی معمولی که برای ریپلی سازی دوتاباز استفاده میکنید ؟!
پست حذف شه لطفا
ویرایش توسط Yakuza : 01-11-2014 در ساعت 10:52 PM
دوستان من بعد از 6 سال دوتا بازی کردن هنوز نمیدونم owning یعنی چی یعنی در چه صورت این کلمه رو میگه
اگه کسی میدونه بگه ما هم بدونیم ممنون
من مطمعن نیستم ولی فک کنم موقعی میگه که بدون دخالت هیچ چیز(هیرو یا کریپ) هیرو ی مقابلت رو بکشی یعنی کاملا 1ب1 درگیر شی !
مطمعن نیستم :d
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©