noherolimit البته قبلش باید test زده باشین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
noherolimit البته قبلش باید test زده باشین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
سلام به دوستان
راستش من بازي دوتا رو تازه شروع كردم ،دارم افلاين فعلاً بازي مي كنم ، ميخواستم بدونم روشي هست كه Mod طلا گرفتن تويه بازي افلاين رو شبيه انلاين (تويه گرنا) كرد ؟
ممنون .
درباره هیرو formless میشه توضیح بدین؟
سلام
آقا من چطوری میتونم با دوستام به صورت صوتی حرف بزنم ؟
از یه نفر پرسیدم ... گفت باید g رو بگیری و حرف بزنی اما عمل نکرد ... انگار که غیر فعاله ...
توی گارنا؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون بازی وارکرفت از این قابلیت پشتیبانی نمیکنه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام به همه بکس دوتا باز میشه توضیح بدید چه طوری مپ رو عوض کنم با تصویر چون من زیاد بازی نمی کنم داداشم بیشتر بازی میکنه رفته تو موخم که بگو که چه طور مپ رو بعوضم
نـــابغــه بــزرگــتریــن گــروه رپـــ ـ ـ ـ فـــارسـیـم هـــیـــچــکــسـی بـــعـــدمـــا نــمـــیـــادرودســـتـــ ـ ـ ـ مــ ـ ـ ـ ــا
داداش دوتا خودش یه مپ از وارکرفته. مپشم عوض نمیشه (البته هک و مد ریختنو نمیدونم)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دو شب پیش ارکانا لینا و یه ایمورتال از اکس رو اینطور از دست دادم اومدم دیدم نیستشون! حالا تو میگی rare من ارکانا بوده! ولی خب ناراحت نشدم اونقدر! چون ارکانا لینا رو مفت گیر اورده بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوال:
نمیدونم این باگه یا نه ولی اگه 1 اسنایپر روی یونیت های انیگما فرود بیاد توی ضربه اول یونیت ها از بین میرن (چند بار امتحان کردم) ولی نه تو آموزش اسنایپر گفته شده نه انیگما
یعنی چی فرود بیاد با toss تاینی منظورته؟
خب شاید اسپلش داشته با اتک اول همشونو زد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©