مخفف Movement Speed به معنی "سرعت حرکت" هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مخفف Movement Speed به معنی "سرعت حرکت" هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
mahdii (11-05-2015),Mohammad_ai69 (11-05-2015)
move speed یا سرعت حرکت
سلام به همه
یکی از دوستان من آیدی جدیدی تو Garena ساخته و میخواد وارد Room بشه
مثلا Iran Dota Room 04
خب این Room هر آیدی Level 1 رو اجازه ورود میده و این آیدی هم چون تازه ساخته شده طبیعتا Level 1 هستش
اما موقع وارد شدن میگه Level شما پایینه !!
مشکل چیه ؟؟
آقا این آپدیت جدیده که توی دوتا2 دادند چجوریه که بعضیا تو گیم نت داشتند از زمین بیابونی استفاده میکردند و مال من مثل سابق بود؟
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
این ایتم فقط به کسانی که Book Ti امسال رو خریده بودن داده شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تا چند وقت دیگه Tradable میشه میتونید بخرید.
سلام میخواستم بدونم تو سایتتون راجع به ویژگی های اسپل ها مطلب دارید یا نع من تازه از دوتا1 به دوتا2 وارد شدم تو دوتا1 بیشتر یه orb بود که میگفتن با هم کار نمیکنه ولی اینجا هر اسپل کلی ویژگی داره نمیدونم chaneled /spell immunty / pure/........... میخواستم بدونم توسایت مطلبی هست راجع بهش یا کس ی میتونه توضیح بده برام ممنون
به انجمن خوش آمدید. تاپیک زیر رو یک نگاه بندازید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Unique Attack Modifier ( Orb Effects )
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام
تو بازی dota وقتی supporter میشم
چطوری مرغ خودم رو shar کنم که همه هم تیمی ها بتونن استفاده کنن
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی وقته بازی نکردم ولی از منو های بالا یجا هست باید یه تیک رو بزنی فک کنم تا برا همه باز شه
allies همچین چیزی
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
یک f11 بزن وارد یک منو میشی اسم یارات نوشته اون کسی که میخوای جلوش 3 تا تیک هست که دوتاش فعاله اون اخری هم فعال کن و تمام
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©