منم موافقم ایده خیلی خوبیه تلگرام
منم موافقم ایده خیلی خوبیه تلگرام
اونجوری همه تو تلگرام سوال میپرسن دیگه کم کم سایت هم نمیان
سایتی که انجمن درستی نداره گروه تلگرام براش خوبه ، نه سایتی که کلا پایه و اساسش انجمنه
از نظر وضعیت اسپم و.. هم مشکلی زیادی نیست در حال حاضر
انجمن قرار نیست 100درصد پست هاش آموزنده و آموزشی باشه
Apdentist (09-24-2015)
میلاد یه سوال،جدیدا میخوام آپلود کنم این ارور رو میده چشه؟
Oops ... Will exceed the space allotted to you
Remove the unimportant files
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اگه اشتباه نکنم فضای اپلود شما تموم شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید یه سری از فایل هارو ازUploaded files حذف کنی(وقتی حذف کنی از توی انجمن هم حذف میشن)
Apdentist (09-24-2015),evilkingofdark (09-24-2015),Milad._.R (09-24-2015),pishva (09-24-2015)
انقدر همه عکس ها رو تو آپلودسنتر سایت آپلود کردی ، مجبور شدم چند روز پیش کلا اون اپلودسنتر رو برای همه (کاربرها تا مدیرها) محدود تر کنم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون تمام فایل ها تو هاست خود سایت آپلود میشه ، و هاست دانلود جدا نیست که از نظر حجمی ارزون باشه .
از آپلودسنتر سایت برای آموزش ها و... استفاده کنید.
برای بقیه موارد میتونید از uupload.ir استفاده کنید . که برای خودمه
رو سرور آسیاتک (تهران) هم هست و سرعتش بالاست .
Apdentist (09-24-2015),evilkingofdark (09-24-2015),Four-Eyes (09-24-2015),pishva (09-24-2015)
سلام مرسی بابت راهنمایی هاتون،من واقعا نمیدونستم محدود هست وگرنه اونقد عکس توی مطالب جالب نمیزاشتم،حالا میلاد این آپلود سنتر خودت،نمیشه عکس ها رو مستقیم فرستاد توی سایت؟مثل آپلود سنتر اینجا،یا باید مثل بقیه جاها لینک مستقیم رو کپی کنم توی متن؟ اینکارو اینجا کردم اینجوری شد
[گفتگوی آزاد] بیا تو بگو الان چه حسی داری...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
هم کد آماده برای انجمن میده که میتونی کپی کنی
هم اینکه عکس اصلی رو باز کنی و کپی پیست کنی . یعنی رو عکس راست کلیک کنی و copy بزنی و اینجا paste کنی !
مثل آپلودسنتر همینجا میمونه
Apdentist (09-24-2015)
سلام من تازه اومدم تو سایت .
یه پیشنهاد دسترسی سریع به آموزش هیرو ها و آیتم هارو قرار بدین واقعان آدم گم میشه تو سایت .
میلاد آپلود سنتر سایت خودت بهتر و سریع تر بود که از اول میدادیش
رفیق خوش اومدی،بالای سایت جستجو هست میتونی از اون استفاده کنی.
Milad._.R (09-24-2015)
اون هم آموزش های جدیدو میاره هم قدیم.مگر اینکه قدیمی ها حذف شده باشند
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©