در ضمن به این کار بچه بازی نمیگن جناب
به این میگن تلاش برای اعمال قدرت از پایین به بالا
در ضمن به این کار بچه بازی نمیگن جناب
به این میگن تلاش برای اعمال قدرت از پایین به بالا
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من جمعن 4 تا تاپيك زدم اما وقتمو پاشون گذاشتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمونش اين
MarsTV Dota 2 League Winter 2015 + بحث و تبادل نظر
حدود 2 3 ساعت فقط براي درآوردن يه قالب مناسب ، اندازه عكس ها مطالبي كه اومده وقت ميزارم
چون به انجمن و كاري كه بهم محول شده بها ميدم
اسپمر هم نيستم هزارتا پست داشته باشم
درست افراد با سابقه اي هم هستن تو سايت ولي خب فعاليتشون فعاليتي نيس كه وظيفه ي خاصي بر عهدشون باشه
شما يه تاپيك براي مثال از خودت بده كه به انسجام اين تاپيك من باشه
اين كارا بچه بازي محض هست و نياز به جوگيري نداره
اگه علاقه به رنك و مقام دارين در درجه اول قوانين رو رعايت كنيد و بعد به فكر رنك باشيد
با تشكر
Team Secret
[DR.[mmL (02-02-2016)
من فقط میخوام یه چیزیو روشن کنم.
همون افراد با تجربه ای که میگید چرا تاپیک مسابقات رو باز نکردند؟!چرا هومن جان این تاپیک هارو باز کردند؟
خوده شما چند تا اموزش یا پستی که مفید باشه گذاشتید؟
در مورد تشکر ها هم مثلا من میرم توی مطالب جالب ترول میذارم و هی تشکر میگیرم.ولی یکی دیگه هم میره این معرفی تیم ها و ... به این قشنگی جمع میکنه میذاره.بعد من و شما به تفاوت از کنارش میریم و تشکر هم نمیکنیم!
خیلی جالبه میگی پارتی بازی
شما خودت چند تا تیکت داری که این مسابقات رو ببینی و یه تجربه ای داشته باشی.
هومن تقریبا تیکت همه ی مسابقات رو داره و تجربش خیلی بیشتر از من و شماست!چه طوری میگی به تجربست؟!
[DR.[mmL (02-02-2016)
من روال رو به شما گفتم وگرنه من همیشه به سایت میام و پست های شما رو میبینم شما همیشه در حال کمک و در عین حال پست های مفیدی دارید اما افرادی که یهو به یه پستی میرسن معمولا اموزش یا بخشی از سایت رو به عهده میگیرنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم رو میگم بهتون کاری به دیگران ندارم ، روزی که وارد به سایت شدم فقط قصدم گیفت بود که بتونم بازی کنم که گیرم نیومد چون کم بود و پولی ، تنها سایت ایرانی بود که مجانی به قید قرعه گیفت میداد بعد یکی از دوستام که سال 2009 توی استیم اشنا شده بودیم توی اوایل 2012 بهم گیفت داد اون موقع هر بازی که میخریدی 2 گیفت داشت که گیفتا بین 60 تا 90 تومان فروش میرفت ، بعد من خودم مسولیت گیفت رو بر عهده گرفتم بیش از 50 نفر رو اوردم دوتا 2 ، اصلا هیچکسم بهم نگفته بود این کارو کن فقط دوست داشتم دیگرانو خوشحال کنم بعد ها توی پرسش و پاسخ فعالیت کردم یه بار میلاد متخصصم کرد و بنا به دلایلی 1 ماه نیومدم و کاربر معولی شدم بعد باز اومدم ناراحت شدم دلیل رو خواستم و بهم گفتن فعالیتت کمه ، دوباره فعالیت کردم شدم متخصص تا به اینجا رسید ، الان هم اگر مدیر موافقه پست من رو بدن به شما ، من بشم کاربر معمولی ، برام فرقی نمیکنه اصلا
زیاد نوشتم که تو دلت نباشه ، من تک تک کاربرانو دوس دارم برا همین فعالیت میکنم وگرنه هیچوقت منم از این پست های به قول دوستان یهومیی نگرفتم
Lone Star (02-03-2016)
خخخخخخخخ
من نمیفهمم انقد عصبانیت برا چی داری
مگه من گفتم منو بیارن بالا؟؟؟؟ تو یکی از پستای من این مشاهده نشده من هیچ فعالیت مهمی برای انجمن شاید نکرده باشم ولی قدیمی تر از شماهم هستن که فعالیت مفید دارن
نه واقا این طرز تفکر فقط از یه آدم شکاک بر میاد جای تاسف داره برای ی کاربر به اصطلاح متخصص
Audrey Hepburn
جالبه میگی افراد با تجربه تر...
یکیشون رو بگو
افراد با تجره نمونش آقاي La_King
من مورد داشتيم بهش پي ام دادم اگه اجازه ميدي من تاپيك رو بزنم و هماهنگ كردم
سايت چندين سال وا شده تاپيكي براي مسابقات بجز TI ها داشتيم؟
اين ايده بعد اين موضوع به ذهن من رسيد كه براي مسابقات مهم تاپيك مجزا بزنم كه هم نظم درستي داره هم در شان سايتو اعضاش هست
تو اين انجمن محبوبيت مسابقات كم هست و تشكر كم هست اما معني نميده كه كار من بي ارزش بوده
منم فردي نيستم تو يه سايت يه عكس كاميك ترول هرچي ببينم با هر اندازه اي بيان كپي كنم تو سايت و مردم خوششون بياد لايك كنن بيام ادعا كنم كه من فلانمو من فلان
جوگير نشين ، آقا ميلاد خودش ميدونه كيرو انتخاب كنه و به كي رنك بده
همين الانش بياد رنك منو بگيره حرفي ندارم چون ميدونم هرچي به صلاح سايت هست انجام ميده
همين چند تيكه پست دادن شما خلاف قوانين هست اول خودتونو اطلاح كنين بعد كاسه داغ تر از آش شين
نه من شاه ظالمم نه شما امام خميني
ویرایش توسط Hooman.J : 02-02-2016 در ساعت 10:50 PM
Team Secret
[DR.[mmL (02-02-2016)
شما نقل قولتون با منه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عجب ...
ممنون آرومم کردیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حقا که با تجربه اید اشتباه از من بود که موضوعو کش دادم
ولی چنتا چیزو باید مشخص کنم
من اصلا تو این درگیری نمیخواستم خودم مقامو بگیرم از هر کی این فکرو کرد ناراحتم
دوما من کی باشم که بخوام کاربر متخصص بشم یه نوب سگ والللا
Audrey Hepburn
من از همه که اومدن در درگیری شرکت کردن و مارو از هم جدا کردن که همو نکشیم معذرت میخوام
دیگه تمومه من روی هومن جانو میبوسم چیزی نیست بفرمایید خونه هاتون
ویرایش توسط samdeloges : 02-02-2016 در ساعت 10:56 PM
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©