نه دستم خورد داداش ويرايش كردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه دستم خورد داداش ويرايش كردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Team Secret
pishva (02-03-2016)
عجب ! چه خبره
شماره عضویت منو نگاه مهم گذاشتن مطلب و استفاده از مطلب دیگرانه رنک چیه
چه کاریه چه بحثیه اصلا
معذرت میخوام اگه دلخوری پیش اوردم
ویرایش توسط Slayer : 02-02-2016 در ساعت 11:25 PM
pishva (02-03-2016)
راس ميگن ادامه دادن اين بحث بي مورد درست نيست
من از آقاي samdeloges هم عذر ميخوام اگه حرفام ناراحتشون كرده باشه
آقا ميلاد ميان هر كاري بكنن من تابع نظرشونم بدون رنكم كارمو انجام ميدم
ممنون
Team Secret
عزیزان دوست دارم بعد این پست خودتونو اروم کنید
به خدا هیچی ارزش ناراحتیتون و دلخر شدنتون از همدیگه رو نداره اطمینان داشته باشید مدیر سایت نه بار اولشه که سایت زده نه پست ها رو در نظر نداره ، هر کسی به اندازه خودش فعالیت بکنه ما ازش ممنون هستیم و بهتون قول میدم دیده میشه شما یا هر کسی میتونه با میلاد صحبت کنه و یه قسمت از سایت رو بر عهده بگیره و به عنوان کاربر فعال ، فعالیت کنه و به زودی پست کاربری هم شاملش میشه
کمی گردگیری کن پلاک اکاننتو :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.............................
میلاد جان یا محمد یا پوریا ، خواستین تاپیک رو خالی از پست نامربوط کنید زحمت پست های منم بکشید فقط در حدی بودن که دوستان بهشون پاسخی داده بشه
چند ساعت نبودم ، ظاهرا سو تفاهم حل شده به لطف دوستان
فقط از تمام کاربران که برای سایت زحمت میشکند تشکر میکنم ، حتی در حد آنلاین شدن و حضور در انجمن
میلاد 2 انتقاد میکنم!
1= هر کسی میخوای بزاری برا آواتار میگه اندازه فلان اندازه بهمان... اینو درست کن خواهشا!!!
2= به انتقادات هم خواهشا رسیدگی کن مثلا من 1 سال پیش گفتم تاریخ رو فارسی کنید گفتی نمیشه آخه مگه از این کارای جزئی تر هم کاری هست برای پیشرفت انجمن؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-26-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آوتار باید محدودیت داشته باشه
هم ابعادش ، هم حجمش تا باعث بهم ریختگی یا سنگین شدن صفحه نشه
هر فرومی که من رفتم همین محدودیت ها رو داشته
سیستم انجمن تقریبا قدیمیه ، قدیم که نمیشد ، یعنی به سختی میشد فارسیش کرد ، الان بخوام فارسی کنم احتمالش هست مشکل بوجود بیاره
جدا از این معمولا تاریخ فروم ها به میلادی هست ، مثلا یه انجمن بزرگ مثل پرشین تولز رو ببین ،
pishva (02-26-2016)
شما چرا یه انجمن بسیار بزرگ مثل پردیس گیم رو نمیبینی؟ ابعاد اینجا واقعا کوچیک هست سایت های مختلف رو نگاه کن میبینی که بیشتر از اینجا هستن معمولا .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-26-2016)
پردیس گیمی که الان دارم میبینم و 100تا آنلاین داره فقط و کلا انجمن های گیم قابل مقایسه با انجمنی مثل پرشین تولز نیست ، اکثر مدیران سایت های مختلف عضو پرشین تولز هستند ، یا انجمن p30world و...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا انجمن های بزرگ معمولا تاریخ به میلادی هست
جدا از این دلیل دیگه ش هم گفتم
--
ابعاد آواتار ؟
سمت راست رو ببین دیگه ، بزرگ تر جا نمیشه !
pishva (02-26-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©