امیر دهنت سر... کجایی نیستی از فرزاد شمارتو گرفتم گفت حالا حالا ها نمیاد نمیخواد زنگ بزنی
1. نمیدونم چی هست من رشتم ریاضیه از دکتر سایت بپرس ( پوریا )
2. جنبم بگیر نگیر داره امیر اما خب اغلب اوقات کم هست اما تا دلت بخواد بازی فان کردم مخصوصا با محمد جواد و نیما که نمونه ی بارز دو نفر بازیکن حرفه ای هستند xD
3. همیشه گفتم دوتا یک بازی فان نیست و رقابتی هست اگر کسی دوست داشته باشه فانش کنه برای همین هست که حالت wtf و... رو ایجاد کردند تا بازی از خشکی در بیاد منم نمیگم همش جدی تو اولش خوب بازی کن آیتم بیار با هم مین 20 میریم چشمه چیز کلک بازی
4. مغز بازی؟! بازی داریم تا بازی اما خب در مورد دوتا مغز بازی باید بره Mid و یا ساپورت بازی کنهکه اینها مهمترین ارکان بازی هستند.
5. زیاد یادم نمیاد امیر خیلی با هم بازی کردیم و امکان داره بخوام تعریف کنم 4 5 تا بازی رو قاطی کنم اما واقعا دورانی داشتیم در دوتا 1 با خودت و بقیه بچه ها که اولا واسه هیچ بشر دیگه ای تو ایران اینطوری نخواهد شد و دوما صمیمیت وصف ناپذیر بود به طوریکه تا ساعت 3 نصفه شب
تو ریدکال mirana vs sf, pudge wars, imba بازی میکردیم و همش میخندیدیم :smile11:
6. 0 نفر اما همه از عصبانیتم میترسن اینم بازم به اردیبهشی بودنم مربوط میشه که صبر زیاد و خشم غیر قابل کنترل از خصلت هاش هست.
7. باو مگه کمبود دارم؟ امیر چرا اینجوری سؤال میکنی؟ اون بازی که اونجوری شد سر این بود من خودم به در و دیوار میزدم فارم میکردم شما کیل میدادید میخندید این مثل این بود زنبور مغزمو نیش زده باشه
8. بچه ای اهل حال و یکی از بازیکن های خوب دوتا و رفیق همیشگیم تو hlr 2 و 3 که 2 تایی تو هر تیمی بودیم بازی gg بود و میبردیم مخصوصا اگر داییت هم تو اون بازی میبود
))) یادش بخیر اون داییت
9. چند بار کارایی کردم تو دوران طفولیت که الانم یادش میوفتم میخوام آب شم برم تو زمین
10. واسه خودمم سؤال شده تا حالا هم 4 5 نفر اینو پرسیدن ای خدا بگم چی کارتون کنه پوریا و مهرداد
11. دوتا رو هیچوقت فان نمیگیرم مگر اینکه واقعا حالشو داشته باشم اما خدا وکیلی نمیدونم چرا فان هم میگیرم بازم بازی رو میبریم
امیر جان یه دونه ای داداش