قسمت فرید عقیلی رو میدونم 2هفته رو میگم :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قسمت فرید عقیلی رو میدونم 2هفته رو میگم :pThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حسین دیگه انقدر فهمید بحث این تاپیک داغ شده آخرش رفت از کافی نت آن شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1. یادم نمیاد اما بچه که بودم انقدر کیم میخوردم بابام یک روز بهم پول نداد بخرم گریه میکردم میگفت این همه که تو پول بستنی دادی من ورشکست شدم اون روز چقدر گریه کردم
2. دلم که حتما سوخته اما یادم نمیاد یعنی یادم میاد اما دوست ندارم بگم چون اگر بگم روحیه کسایی که میخونن خراب میشه
3. به مامانم زدم سال اول دبستان ابرو یک پسره رو شکستم بعد رفتم خونه مامانم گفت ممد امروز مدرسه چی کردی زنگ زده بودن معترض بودن من گفتم هیچی تا صد یاد گرفتم بشمرم و از اونجایی که معلمم دختر دایی مامانم بود لاپورت داده بود که این اینجوری کرده که چقدر مامانم دعوام کرد و همون سال اول تعهد دادم ! به خدا ! خیلی بچه شری بودم
سال چهارم دبستان هم دعوا کردیم با بچه ها کلاس پنجم زدیم پای یکیشون رو شکستیم اما بعدش راهنمایی خر خون شدم و گیمر اومدم دبیرستان درس خوندن رنگش پرید 20 کیلو لاغر شدم و از 80 شدم 60 (تقریبی میگم) و چیز های دیگه که کلا شخصیتم زیر و رو شد.
4. ریاضی دوم دبیرستان 9.5 ! اون سال معدلم 19/48 شد سر همون چقدر دعوام کردن که چقدر کم شدی ! خداییش میگما
5. کتک...هممم از بابام خوردم اونم بخاطر دعوا با یک پسره تو محله مامان بزرگم چه وضعه سؤاله
6. یک تیکه ی زیبا بارش میکنم یا تو همون مهمونی به طور غیر مستقیم تلافی میکنم :دی
7. واسه خودمم سؤال هست :دی در کل میشه گفت با هم زیاد حال میکنیم مخصوصا من و عم... )))
8. زنگ میزنم بچه ها بیان نزارن به 50 متری خونمون برسی خواستم بگم 1 کیلومتری دیدم خونه ما تا خونه شما کلا 300 400 متر راهه
9. همم زدن که زیاد زدم اما فکر کنم یک پسره افغانی بود محله مامان بزرگم موهاشو سیخ کرده بود با پسر دایی هام گرفتیمش زدیمش شیر آب آوردیم سرشو شستیم یک لگد هم نسارش کردیم و گفتیم غلط زیادی ممنوع احساسم هم اینکه خیلی کیف کردم کلا بی دلیل کسیو نمیزنم چون صبرم زیاده اما وقتی بزنم پشیمون نمیشم
میدونم که خیلی مراعات کردی سؤالهایی که ته دلت میخواستی بپرسی و نپرسیدی و من واقعا ازت بیسیار بیسیار ممنون میباشم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
کلا بازیش مالی نبود ما هم همه نوب بودیم منم یکسال نمیشد دوتا بازی میکردم اما از وقتی فرزاد رفت fairplay بازیش خوب شد و از اون موقع به بعد خیلی کم ap بازی میکرد همش cm بازی میکردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون دایی امیر خیلی ماجرا داره بیخیال بدبخت آبروش رفت
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
خوب سلام :دی
حالت خوبه ؟
الان پشته گارنایی ؟
این عکس که گذاشتی اسمش چیه :دی
هکر هستی ؟
نظرت راجبه MapHack چیه ؟
چند ساله دوتا بازی می کنی ؟
شام مورد علاقت چیه ؟
چرا هی لقبتو عوض میکردی ؟
نظر ت راجبه کسایی AFK میزارن لول 100 بشن چیه ؟
در اخر امتحانات چطور دادی ؟
محمدو الان ولش کنی میگه بروسلی رو زدم بعد باباش اومد دعوام کرد
تو تو تو تو کم ترین نمرت 9.5 بوده؟
چی بهت بگم آخه تو پسری؟ پسری که نمره بالا 5 بگیره پسر نیست
یه سوال
تا حالا به کسی خیانت کردی؟(راستشو بگو)
خداوندا هرگز نگویمت دست من بگیر
عمریست گرفته ای مبادا رها کنی..
چرا زود جو ميگيرد ... گير دادين به اين دايي ما بعدم كي دايي من اصلا با تو Anti mage بازي كرد ؟؟؟ هركي بتونه ايراد بگيره توكه خودت از همه بدتر بوديThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امید جان شناختی که شما از من به عنوان یک دوست و همشهری داری مبنی بر این نمیشه بیای هر چی دلت بخواد بگی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سؤال این بود کمترین نمرت اولین بار چند بود؟ کی؟
دوم راهنمایی. ریاضی 9.5
تمامـ
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی ممنون
نه نیستم
برای بار هزارم :دی amber heard
نه نیستم
فقط میدونم باهاش مپ رو میتونن ببینن همین !
3 سال
به عنوان شام ساندویچ هایدا گوشت رو خیلی قبول دارم اما از این نظر بریم بیرون هیچی بال مرغ نمیشه
بنا به دلایل شخصی اما اونایی که میشناختنم میدونستن کلا اسمم MrSaveH هست. البته در گارنا فرق میکرد...
آدمایی بدبختی نظیر امیر ارسلان صمیمی و کوروش نمیدونم چی چی الآن بالاترین لول هاش رو دارند که اسمشون رو با فامیل بردم نگی نمیشناسه و باید بگم جز یک آدم عقده ای و کمبود دار چیزی بیش نیستند !
بد نبوده اما چه فایده حسابان رو افتادم ! :دی
سپاسـ
- جبران خلیل جبران
خب دوستان مرسی از اینکه بنده رو قابل دونستید و اومدید برامون پست گذاشتید، سؤال پرسیدید و خاطرات گذشته رو زنده کردید طی 2 روز تا 6 صفحه پیش رفتیم و فکر کنم خیلی هم خندیدیم
به هر حال امروز آخرین روز بود و دیگه نوبت من تموم شد ! ( آخیش) واقعا جواب دادن به سؤالها زمان میبره و آدم و از کاراش عقب میندازه
در هر صورت بازم ممنون آواتارم هم عوض کردم تا دیگه انقدر سؤال نکنید :دی
سپاسـ
Closed
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©