item های anti mage کشته منوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
item های anti mage کشته منوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mahdi521 (01-06-2015)
اره باید اموزش منو بخونه :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mahdi521 (01-06-2015)
یکی از دلایل باختمون همین ایشون بود ما داشتیم می باختیم ایشون رفته بود جنگل
چرا بعضی ها فکر میکنن خیلی شاخ اند در حالی که هیچی نیستن
خب اونوقت این یعنی بازی قشنگ و پایاپای بوده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطفا سعی کنید بازیهایی رو بزارید که بازی همه در اون خوب باشد و صرفا به بازی خودتون یا یک نفر خاص توجه نشده باشد.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
لطفا بازی رو ببینید بعد می فهمید پایاپای بوده یا نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این بازی کلش پایاپای بود هم تو کل بازی لول های بازیکنان کیل های تیم ها تعداد تاور هایی که تیم ها زدن تا اخر اشتباه انتی میج که باعث باختمون شد بعد اسکول بازی یک نفر در اخر بازی به این معنی هست که بازی پایاپای نیست؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
بعد من اصلا به بازی شخص خاصی توجه نمی کنم وگرنه من روزی ده بار بازی میکنم همه ی بازی ها بالای 15 کیل و تاش هم بالای 20 کیله اگه بخوام اینجوری کنم باید روزی 6 پست بذارم پز بدم که من این همه کیل گرفتم
در این بازی هماهنگی تیم ما در وسط بازی و هماهنگی تیم تونا در اخر بازی بسیار زیباس
ویرایش توسط DarK F!RE : 06-10-2013 در ساعت 11:57 AM
FCB (06-10-2013)
پس از این به بعد سعی کنید بازیهایی رو که قرار میدهید دقیق توضیح بدید تا برای کسی امثال من یا باقی بچه ها سوء تفاهم پیش نیاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اینکه در تاپیک همکاری میکنید و ریپلیهای خودتون رو قرار میدید متشکرم.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Sharingan (04-05-2014)
هیروی من : Medusa
Match ID : 594849762
ویرایش توسط Razor483 : 04-05-2014 در ساعت 04:03 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©