سلامی گرم خدمت تمامی کاربران عزیز دوتاباز
قصد از ایجاد این تاپیک توضیح در مورد انواع ایتم هایی که توی بازی به شما میده ، هستش ، و دوستانی که توی ترد هستن در این تاپیک همکاری کنند تا کاربران سایت از اطلاعات شما استفاده کنند
اول خودم شروع میکنم
این ایتم ها دارای رده بندی هستن و اگر شما به iinventory خودتون مراجعه کنید و روی ایتم کلیک کنید دست راست ، اون ایتم رو نشون میده که زیرش رده اون ایتم ذکر شده
خوب رده بندی رو از پایین ترین تا بهترین رده رو براتون میذارم
1. Cmommon
2. Uncommon
3.Rare
4.Mythical
5.Legendary
6.Ancient
7.Immortal
خوب این رده بندی ایتم ها بود که شماره 7 در صدر قرار داره ، هرچی ایتم ها درجه بالاتری داشته باشن پس ارزششم بالاتره
نکته : البته در بعضی ایتم ها این رده بندی ملاک نیست به طور مثال : اگر ایتمی در رده اخر باشه ممکنه از یک ایتم در رده های 5-6 ارزشش کمتر باشه
در پست های بعدی ، که دوستان هم همکاری خواهند کرد متوجه میشد ایتم ها چه ارزش هایی دارند
دوستان درسته از ساده شروع شد ، اما شما توضیحات حرفه ای تر رو هم توی تاپیک قرار بدین ، بنده از اینجا شروع کردم که برای همه توضیح داده بشه و کسی که تازه به دوتا 2 پیوسته ، بدونه ما چی میگیم
قوانین تاپیک : دوستان اگر در مورد ایتم یا ستی توضیح میدین توضیح کامل باشه ، اسم ایتم ها و مربوط به چه هیرویی میشه و ارزشش به صورت تقریبی ، اگر واحد رو کلید بگیرید بهتره
تشکر میکنم از مدیر سایت بخاطر همکاری و تایید تاپیک