درود
دوستان هر روز و ساعتی که میگذرد داریم به روز ثبت نام دومین تورنمنت دوتا 2 سایت نزدیک میشیم و اکثر بچه ها دارند خودشون رو برای روز اول تیر و یا روز ثبت نام آماده میکنند.
ما ایرانی ها در دوتا 2 واقعا نشان دادیم حمایت از یکدیگر و یا هموطن چیست چه در تورنمنت ها،کمک در قوانین،کمک در اجرای تورنمنت و dAb و... که واقعا باید به خارجی ها برای انجام این کارها و بعضی مشارکت ها مبلغی را پرداخت کنید تا برایتان انجام دهند لذا من باز هم از این دوستان قدردانی میکنم.
نمونه دیگر این همکاری ها و پشتیبانی ها، اسپانسر شدن/بودن است که تا به اینجا دوست عزیزمون Saeed Slash این کار را انجام داده اند و حدود 12 عدد کلید که تا 15 هم قابل افزایش هست را به تیمها،بینندگان/اعضای سایت،بهترین بازیکن در هر نقش در تورنمنت و بهترین بازیکن تورنمنت اهداء خواهند کرد.
از تعداد 12 عدد کلید تعداد 5 عدد آن به تیم اول + مبلغ تورنمنت میرسد و تعداد 4 عدد آن به 4 بازیکن برتر در نقش های مختلف میرسد و تعداد 1 عدد آن برای تقدیر از بهترین بازیکن تورنمنت اهداء خواهد شد و 2 عدد باقی مانده که تا 5 عدد هم در صورت مشارکت قابل افزایش است به اعضای سایت اهداء خواهد شد.
همچنین در همینجا اعلام میکنم با تست گزارشگری که از سعید عزیز گرفته شد ایشون به عنوان یکی از گزارشگران تورنمنت سایت منصوب شدند و در کنار دیگر گزارشگران بازیهای تورنمنت را گزارش خواهند کرد.
در اینکه تورنمنت امسال از سطح بالایی برخوردار است شکی نیست زیرا تعداد 5 تیم آن که دارای بازیکنان مطرحی است را میشناسم و تیم ششم نیز در حال آماده شدن است و 4 تیم متوسط دیگر که آنها هم دارای امتیازات خودشون هستند؛ پس با این تفاصیر خودتون رو برای یک تورنمنت جذاب آماده کنید
و اگر احساس میکنید میتوانید تیم داشته باشید از همینجا اقدام کنید و با مشارکت در تاپیک معرفی بازیکن های بدون تیم - دوتا 2 اقدام به ایجاد یک تیم و ثبت آن در سایت و شرکت در تورنمنت کنید.
سپاسـ