شرمنده ولی فکر کنم یکی از مسخره تریناش بود ... 2 تا kill خیلی آسون گرفت ... سومی هم که گیج بازی ه خور طرف بود مستقیم رفت توی اسپلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از Storm و Invoker این هفته خوشم نیومد
شرمنده ولی فکر کنم یکی از مسخره تریناش بود ... 2 تا kill خیلی آسون گرفت ... سومی هم که گیج بازی ه خور طرف بود مستقیم رفت توی اسپلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از Storm و Invoker این هفته خوشم نیومد
♀♠♥ßKß♥♠♀ (06-21-2013),Darktoheaven (06-21-2013),MasteR (08-12-2013),Milad._.R (06-20-2013)
سلام.
دمو واقعا عالی بود مخصوصا حرکت اس اف که با اتک رمپیج گرفت ( تا حالا همچین چیزی ندیده بودم ) . فقط اسمش مشکل داشت که به نظر من top fail10 بیشتر با حرکتا سازگار می شد .
Deuce (06-21-2013),MasterJoint (06-21-2013)
به نظر من دمو خوب بود بعد این دمو از پلیر های ایرانی دوستان ما مگه چنتا پلیر تو دوتا 2 داریم که ایرانی باشن از نظر من فقط کیفیت تصویری دمو یک مقدار ضعیف بود بقیه چیزا عالی بودن
با سلام
ساخت دمو از نظر گرافیکی و موزیک و زاویه دوربین و جلوه های وِیژه عالی بود . حرکات چنگی به دل نمیزدن . حرکات ، حرکاتی بسیار بسیار ساده بودن . والا من بلد نیستم ریپلی بگیرم ولی کلی از این حرکات تو یه بازی دیده میشه که همچین هم حرکات شاخی نیستن .
کاربر محترم همونطوری که می دونید تعداد پلیر های دوتا 2 خیلی زیاد نیست و همچنین آدم های حرفه ای مثه شما دور وبر ما کم پیدا میشه که بخوایم ازحرکتاشون استفاده کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پس لطفا به حرکت ها گیر ندین چون همین حرکت های راست کلیک یک ماه وقت ما رو گرفته
اگر ادایی تو این زمینه دارید قسمت 4 در خدمت شما هستیم .
نظرتون محترم ولی واقعا بده که وقتی یک کاری تازه شروع میشه اینجوری رفتار کنید.
World Should Feel PAIN
♀♠♥ßKß♥♠♀ (06-21-2013),Darktoheaven (06-21-2013),Mr.Nobody (06-21-2013)
خیلی عالی بود. هر دفعه داره بهتر میشه
Karawana (06-21-2013)
حق با شماست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه منظورتون از این حرکتاست که تو هر بازیم 5-6 تا هست . آخرین باری هم که دوتا2 بازی کردم بر مگیرده به قبل عید . اگرم دقت کرده باشی هر دفعه هم که میام تماشا می کنم .
در ضمن شما که دارید زحمت می کشید ( که واقعا دردسر داره ) ما هم انتظار یه کار خوب رو داریم . تنها مشکلتون اینکه عجله می کنید اگه این 3 تا دمو رو با ملاحطه بیشتری انجام میدادید الان یک top10 بهتری داشتید .
Karawana (06-21-2013)
همون N00b بازی هاشون باحال بود دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
windrunner هم بد نبود
بحثه عجله کردن نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تعداد کسایی که دوتا 2 بازی می کنن کمه , تعداد کسایی که خوب بازی میکنن کمتر , تعداد کسایی که تو کار دمو سازی شرکت میکنن خیلی خیلی کمتره!
چون کار نوپا و جدید هست و کسی زیاد نمیشناسه ما 6 ماه هم وایمیستادیم حرکت خاصی ارسال نمیشد.
اول ما باید یکم این نوع دمو ها رو بسازیم تا تو دهنه مردم بیفته بعد که ریپلی های زیاد تری ارسال شد ما حق انتخاب داریم.
ArTaBaZ (06-21-2013),Darktoheaven (06-21-2013),Karawana (06-21-2013),Mr.Nobody (06-21-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©