بزش !!!؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اول هم اسب بوده نه بز اسم اسبش هم شکست ناپذیر هستش که میمیره و بعد ارتاس دوباره زندش میکنه
بزش !!!؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اول هم اسب بوده نه بز اسم اسبش هم شکست ناپذیر هستش که میمیره و بعد ارتاس دوباره زندش میکنه
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
اتفاقا درست میگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما به همین خاطر توی گیم نت بهش میگفتیم بزیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (07-16-2013)
داداش كلم وقتي يه جيزيو تست نكردي نظر نده خواهشا من حتما تست كردم كه ميكم انقدر بدم از ادماي اينجوري ميادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پسر خوب خواهش میکنم حد خودتو بدون
HiDDeN (07-16-2013)
داداش جیگیلی خودم،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من حرف خودم برام سنده وقتی یه حرفی میزنم حتما تست کردم که میگم،از رو باد معده حرف نمیزنم.
برامم کوچک ترین اهمیتی نداره که کی از چجوری آدمی بدش میاد.
. بابا سند ادم كن تا بريم تست كنيم اما اكه تو اولتي دووم اولتي كرد غروررتو بشكن كلم همه جيز را همكان دانند لنكتو بنداز زمين در ضمن اون دوست عزيزي كه بست دادن تو كاري كه به شما مربوط نيست دخالت نكن وقتي ازت نظر خواستن نظر بدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون میشم جواب بدبدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیق نمیدونم ولی فک میکنم حدود 900 مگ باشه
الان رفتم تست کردم با یکی،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی 6اش اکتیو نشده هم دوم کنی،6اش اکتیو میشه و دوم از روش میپره،
حتما تو مینی آپدیت هایی که اومده فیکس کردن قضیه رو،
میتونی این گیم رو ببینی و بفهمی که قبلا اینجوری نبوده:DOTABUFF - Dota 2 Stats - Match 241888692
در ضمن اینجا هم یه فرومه آزاده هرکی میتونی راجبه مطلبی که گذاشته میشه نظر بده.
ویرایش توسط HiDDeN : 07-16-2013 در ساعت 08:23 PM
Fundamental (07-16-2013),Viper (07-16-2013)
خودت كفتي راجع به مطلبي كه كفته ميشه نه اينكه بياد اينجا يه اسبمي بكنيو بري عجب بس اينجوريه راستي سنده جي شد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©