دقیقاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی کلا battlefury یک ایتم ضد PL ه
دقیقاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی کلا battlefury یک ایتم ضد PL ه
دقیقا من هم یه دست داشتم pl بازی میکردم ، کری تیم مقابل am بود من با این که کم کم 6000 gold بیشتر از am در آورده بودم و تیم ما کلا بهتر بود ولی بازی هم am بد من رو بد میزد.
آیتم های من Power Treads , Drum of Endurance ,Manta Style, Diffusal Blade , Heart of Tarrasque در لول 22
آیتم های am در همون زمان Power Treads , Battle Fury , Manta Style , Skull Basher ,Eaglesong در لول 18
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دلیلش اینه که (میدونید 100%) : battle fury دمیج رو اتقال میده و manta style باعث زیاد شدن am میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسکیل 1 am با هر attack تقریبا 60 تا مانا میخوره و اگه اشتباه نکنم 40% اون رو به عنوان دمیج وارد میکنه که میشه 30 دمیج اضافی در هر attack
وقتی با manta تبدیل به 3تا شد 90 تا دمیج اضافی به فردی که attack میده وارد میکنه و اگه خوده am دمیج بالای 110 تا بده واقعا دمیج زیادی میشه
یعنی با هر attack این های am + image تقریبا 80-100 دمیج به کسانی که کنار اون ها باشن وارد میکنه که به سرعت باعث از بین رفتن image های دشمن میشه
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با این آیتمهایی که شما گفتین فکر نمیکنم بیشتر از am فارم کرده باشی چه برسه به 6000تا !!!!
Four-Eyes (01-15-2014)
خوبی Am اینه که با اون 3تا ایتم(This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuotePower Treads , Battle Fury , Manta Style) دیگه فول فارم شده و خریدن بقیه ایتم ها بستگی به خوده شخص داره
درسته . منم میخواستم به همین نکته اشاره کنم . بحث در مورد فول آیتم هست ... گفتم که اگه pl حرفه ای باشه کاری میکنه که اصلا متوجه نشین کدوم اصلی کدوم ایولژن هست . البته اگه آنتی میج هم حرفه ای باشه میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه . کلا چیز قطعی نیست . هارد کری ها آخر بازی بستگی به بازی شخص داره که کی بتونه بزنه بقیه روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tiny همه هیرو هارو میزنه جز ld اینم مدرکش که من با اسپکتر 52 تا اتک دادم تا مرد
Illusion ها اون Cleave Damage: 35% نمیدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ATER : 01-15-2014 در ساعت 10:05 PM
بازی خیلی قشنگی به نظر میاد حیف که پولیه و من بلد نیستم چه جوری برم بازی کنم
جمع ایتمهای من میشه 17025This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جمع ایتم های am میشه 17100
البته این جا اشتباه از من بود که ایتم ها رو اشتباه گفتم am که Eaglesong داشتم به جاش Reaver داشته او موقه و من هم یه Skull Basher داشتم که اختلاف میشه 3000 تا جایی که یادم یک بار هم buy back کرده بود که حدودا اختلاف میشه 5000 تا
در هرصورت این جا مشخص میشه am خیلی بهتر pl تو شرایط سخت پول در میاره با این که همش زیر split push بودن و فقط 2 تا از تاور های مارو زده بودن ولی باز هم کری مقابل خیلی خوب بود.! اگر به جای am طرف pa داشت با این فارم 100% منو تیکه تیکه میکرد.
این هم ریپلی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©