به نظر من فانتوم فول آیتمش خیلی قویه،خیلیارم میترکونه، مگه چقد هیروتون میتونه هلسش باشه؟ اما شک ندارم که جلوی ووید شاااااااید کم بیاره،اونم شاید،در صورتی که ووید غافلگیر نشه!
به نظر من فانتوم فول آیتمش خیلی قویه،خیلیارم میترکونه، مگه چقد هیروتون میتونه هلسش باشه؟ اما شک ندارم که جلوی ووید شاااااااید کم بیاره،اونم شاید،در صورتی که ووید غافلگیر نشه!
ابا ترولی که فول شده است را میشود جمع کرد؟
واقعا داریم؟
ولی سول کیپر بدون ایتم خودش وحشی هست دیگه با ایتم چه شود.
هیروی void فول ایتم واقعا کشتنش و در رفتن از التیش سخته...شاید یه هیرویی که بتونه از اونجا زنده بیاد بیرون wraith king هست....فول ایتم wraith king پدر ادم در میاد این هیرو رو بکشه بعد زنده میشه........فرض این هیرو aegis هم داشته باشه...چه شود....ولی هر هیرو نقاط ضعفو قوتی داره....هیروی void هم اگه سایلنس شه....یهو یه گله میریزن سرش نمیتونه در بره!!!(chaos knight).
یه دست بازی رفته بودم ..... ما 5 نفر بودیم اونا هم 3 نفر (2نفر left داده بودن) ، Wrath king تو تیم اونا بود رفرشر گرفته بود با چنتا آیتم دیگه ، ما 5 نفری جلوش کم میاوردیم .... تازه بعدش هم روشانو کشت و آنخ هم گرفت !!!!!! بازی رو باختیم ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (01-12-2015)
یه دست دیگه رفته بودم Void بودم ؛ توی تیم حریف Spectre بود (اینم بگم که شاخ بازی بودم) ........ داشتم از تو جوب میرفتم یهو Spectre رو دیدم رفتم سراغش .... به ازای هر اتکی که بهش میدادم ، جون من بیشتر کم میشد ....... من مردم ، آخرا بازی هم که داشتیم میبردیم یه Chrono زدم فقط داشتم Spectre رو میزدم ..... وقتی زمان Chrono تموم شد Spectre مرده بود ولی جون من 100 تا بود !!!! بازی رو بردیم آخر (اگه 30 دقیقه دیگه طول میکشید اونا برده بودن) ....
به نظر من فول آیتم میپو ( تجربه حدود 390 بازی که با میپو رفتم) نشون بهم میده که خیلی فول آیتم این هیرو خوبه، بعد از میپو هم فول آیتم wraith king (skeleton king و بعد از اینها هم فول آیتم وید، تصور کنید wraith king
رفرشر داشته باشه، هارت ، هم داشته باشه ابیساب بلید هم داشته باشه مثلا مثلا desolator هم داشته باشه آخه چطوری میخوان این هیرو رو از پا در بیارن؟؟!
این دغل دوستان که میبینی : : : : : : : : مگسانند گرد شیرینی:smile101:
بنظر من pudge فوول ابتم خیلی شاخ میشه تقریبا اگه طرف باهاش بازی بلد باشه کشتنش خیلی وقت می بره .
یکی دیگه هم urasa هست که مثل ماست روشنو میندازه اگه بعد ابنکه واسش ی هارت بستی یا قبلش واسش ی Divine Rapier با بلینک ببندی هیچ هیرویی جلودارش نیست
bloodskeer & drow & huskar رو که اگه پا بگرین تیم حریف رو میترکونن من که هربار باهاشون بازی کردم کمنره 20 kill نگرفتم
NESSAJ!
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
sky هم فول آیتم چیزه خیلی عجیبی هست !!!! luna بودم کل تیم حریف رو تنها میزدم فقط این sky میرفت عقب تا من bkb تموم شه بعد میومد با orchid و entral و dagon و sov و... 4200 بخ من دمیج میزد اصلا یه وضعی بود با بد بختی بازی رو بردیم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©